Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Когато имате свободна минута....

Go down 
+4
pipps
boy4o
oldcastle
styllisima
8 posters
АвторСъобщение
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Когато имате свободна минута.... Empty
ПисанеЗаглавие: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeВто Ное 11, 2008 10:30 am

.... какво обичате да правите
Върнете се в началото Go down
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 4:17 am

Да експериментирам в кухнята, да се ровя в нета...като се сетя за още ще ви кажа. cheers
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 11:35 am

Бутам се из Мрежата или си пиша разни работи. От години пиша нещо като сравнителна теория на програмните езици, обикновено с това се заглавиквам.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 5:59 pm

Ухааа а аз какво хоби съм си спретнала сега не е истина yeees Пощурих мажо с хобито ми да правя проекти на всяка стая и въоще на апартамента с една новичка програмка за вътрешен и външен дизайн ah you Да му мисли само като се почне със същинската част (обзаховката -както казва щерката) grinning
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeПет Ное 14, 2008 11:56 pm

Само и единствено нет!!! Проза,поезия,музика,игри - каквото ти поиска душата!!!
Е, обичам и разходките в парка, обикновено сам, за да се отдавам на размисли и преоценка на изминалите събития...Ако някой иска да ми прави компания, да идва.Всеки е добре дошъл!!! За сега,както бе казал Левски - сам съм,други няма!!!
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeПон Ное 17, 2008 5:02 pm

styllisima написа:
Ухааа а аз какво хоби съм си спретнала сега не е истина yeees Пощурих мажо с хобито ми да правя проекти на всяка стая и въоще на апартамента с една новичка програмка за вътрешен и външен дизайн ah you Да му мисли само като се почне със същинската част (обзаховката -както казва щерката) grinning
Ами, кажи я тая програмка. Аз знам 2-3, ама не ме кефят много, защото са с готови моделчета. bounce Затова повече предпочитам Блендера. cheers
Иначе най-много чета като имам време. Или разни неща си правя на Блендера. Или на Шопа си правя разни гаврести bom картинки.
Ама повечето си чета.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeПон Ное 17, 2008 5:16 pm

Програмката е Флорплан и е за вътрешен и външен дизайн. На мен ми харесва защото всичко можеш да направиш с нея love comp
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeСъб Ное 22, 2008 12:09 pm

styllisima написа:
Програмката е Флорплан и е за вътрешен и външен дизайн. На мен ми харесва защото всичко можеш да направиш с нея love comp
При избора на такава къща с двор няма начин да не ти трябва. yeye
http://forum.shiko.eu/
toni_moni
moderator
toni_moni

Брой мнения : 43
Registration date : 03.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 9:48 am

аз ... мързелувам
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 1:06 pm

toni_moni написа:
аз ... мързелувам

Монка аз мързелуването не го смятам, то ми е обичайното състояние shat
stoj4eto
зарибен
stoj4eto

Брой мнения : 33
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeЧет Дек 04, 2008 11:59 pm

Хей, това че мързелуваш не е съвсем вярно. Как тогава успяваш да сготвиш онези вкусотии дето им даваш рецептите? Виж аз съм мързел-у дома готви мама все още. А по въпроса за свободната минута- понякога така ми се иска да имам свободно време, а като го имам се чудя какво да правя. Последно се занимавах с едни хартиени коледни украси за моята класна стая-тип оригами, много красиви и се правят много лесно.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitimeСъб Дек 06, 2008 11:33 am

Ама готвенето не го смятам за работа, това е нещо което правя с голямо удоволствие и винаги ме зарежда с положителна емоция cheers
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Когато имате свободна минута....   Когато имате свободна минута.... Icon_minitime

Когато имате свободна минута....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 :: 
  • Хоби и развлечения
  • -
    Идете на: