Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Цветоусещане, що е то?

Go down 
+6
stanka1979
слънчо
megy
oldcastle
Яя
styllisima
10 posters
АвторСъобщение
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Цветоусещане, що е то? Empty
ПисанеЗаглавие: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПон Ное 17, 2008 1:18 pm

Срещали ли сте такива хора които бъркат или въобще не виждат някои цветове ufff Е, аз си ги имам у нас в изобилие shat Вижте ТОЗИ тест и преценете сами до каква степен имате цветна слепота thoughtful
Върнете се в началото Go down
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПон Ное 17, 2008 4:50 pm

Ами всичките ги познах за 38 секунди. cheers
Брат ми има 1 приятел дето не може да вземе шофьорска книжка, защото бил далтонист.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeВто Ное 18, 2008 1:01 pm

У нас баща ми, мъжа ми и даже щерката са делтонисти thoughtful Всеки от тях в различна степен, един не различава зелено и червено, друг - нюанси на зеленото а трети всякакви нюанси са му чужди thinking
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeСря Ное 19, 2008 8:58 am

Това се среща предимно при мъжете. При жените е много рядко ама го има. Не знам дали има лек за такова нещо. А той мъжа ти как е взел книжка бе? Те нали ги гледат там за цветоусещане... aaaam....
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeСря Ное 19, 2008 9:23 am

Абе той си е взел даже има всички категории в нея. При него проблема го усетиха на медицинското за зелената карта в БГ и той се изненада от факта Laughing Виж при баща ми е голем проблема защото той бърка зелено и червено ufff Е, не е болка за умиране пък и чак лек да търсим, просто е факт, че има такива хора. Аз също си мислех, че само мъжете го имат, но имам една позната която вижда само черно и бяло като кучетата crasy Тя и щерката го има ама е в нюансите на пример зелени и бледо оранжево, бледо кафяво с по-светъл нюанс на кафявото и така. Нямаше да го разбера ако не и бях показала този тест thoughtful
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeСря Ное 19, 2008 7:33 pm

You have used 28 seconds of your total 60 seconds

8 out of 10 (80%)
Well...

...хмммм....май съм малко недоскиф,Шанка... opps give up
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeЧет Ное 20, 2008 8:09 am

for you Карай бре, ще живееш grinning
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeЧет Ное 20, 2008 6:49 pm

Изпитват един пред КАТ и му дават да кормува.Кара си човека и по едно време катаджията пита:- Би ли ми казал момера на колата отпред? А кандидат шофьора учудено: - Каква кола? hesitation
grinning
http://forum.shiko.eu/
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПет Ное 21, 2008 9:12 am

Ей Слънчице ама ти бъркаш слепият с този който бърка цветовете бре grinning Виж баща ми не може да различи светофара какво свети ако се е смрачило или вече тъмно fright
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeНед Ное 23, 2008 10:05 am

styllisima написа:
Ей Слънчице ама ти бъркаш слепият с този който бърка цветовете бре grinning Виж баща ми не може да различи светофара какво свети ако се е смрачило или вече тъмно fright

Няма грешка бе Шани .Зависи от колата отпред.Аз като видя нещо подобно номера нещо ми се размива mad

Цветоусещане, що е то? 465784qЦветоусещане, що е то? 465794E
http://forum.shiko.eu/
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeНед Ное 23, 2008 4:26 pm

opps Кога и къде са ми снимали колата crasy
stanka1979
зарибен
stanka1979

Брой мнения : 42
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 9:00 pm

You have used 27 seconds of your total 60 seconds

9 out of 10 (90%)

Ехххх може ли едно Мини и за мене. ehe
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 12:23 pm

You have used 8 seconds of your total 60 seconds

10 out of 10 (100%)
ufff

Обаче първо трябваше да оттренирам бързото въвеждане на числата!
grinning
silviya
зарибен
silviya

Брой мнения : 24
Registration date : 12.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeЧет Ное 27, 2008 7:05 pm

You have used 31 seconds of your total 60 seconds
10 out of 10 (100%)
hmm и все пак съм зле с очите....
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПет Ное 28, 2008 1:19 pm

И все пак си зле ufff Ти не си ли доволна, че виждаш бре ok
bigiadri
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 01.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeЧет Дек 04, 2008 1:09 pm

Определено подобна тема ме предизвиква веднага да се включа! Very Happy Вьобще всичко , което се отнася до цветовете ми е интересно! Ако харесате тази тема , която поддьржам в Download.BG мога с удоволствие да я разработвам и тук - тя е безкрай! http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=143919&q= Понеже виждам познати приятели от там нека и те се произнесат - дали няма да им е досадно!
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeЧет Дек 04, 2008 1:18 pm

Давай смело cheers
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПет Дек 05, 2008 12:34 pm

Давай! ok

Пък ако пуснеш и тема за гъбите, също ще бъде интересно за, предполагам, всички! Снимките ти от природата също са забележителни. Преди във форума имаше подобна тема, вероятно ще е добре да я възстановим.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПет Дек 05, 2008 1:28 pm

Никога не съм гледала на гъбата по толкова, философски на4ин!Темата наистина е уникална, за което Ви поздравявам,
bigiadri!Трябвало е да станете писател. Добре, дошъл при нас!

Шанка, на този тест трябва ли да му се вярва!!!?
Ще скрия, какви ми са показателите и ве4е ми е ясно, защо толкова греша, като пиша....
Винаги съм си мислила, 4е проблема е в клавиатурата, а то аз просто не виждам!)(тъжно)

Последната промяна е направена от tonizz на Пет Дек 05, 2008 1:31 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
bigiadri
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 01.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeПет Дек 05, 2008 1:28 pm

boy4o написа:
Давай! ok

Пък ако пуснеш и тема за гъбите, също ще бъде интересно за, предполагам, всички! Снимките ти от природата също са забележителни. Преди във форума имаше подобна тема, вероятно ще е добре да я възстановим.
Боичо , определено чаках твоята подкрепа! Идва зима , ще си стоим в кьщи , ще отворим тук теми и ще стане интересно! Сигурен сьм в това , приятелю! Very Happy
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeСъб Дек 06, 2008 4:23 pm

Да Тонка може да му се вярва на теста put out Такъв тест ще ти направят във всеки очен кабинет aham
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitimeВто Дек 09, 2008 11:25 pm

You have used 43 seconds of your total 60 seconds

10 out of 10 (100%)
Congratulations!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Цветоусещане, що е то?   Цветоусещане, що е то? Icon_minitime

Цветоусещане, що е то?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
у дома
 :: 
  • Медицина и здраве
  • -
    Идете на: