Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Отдалечена връзка

Go down 
+3
armenxxx1
boy4o
oldcastle
7 posters
АвторСъобщение
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 3:24 am

Имам един малък проблем и знам, че тук има кой да ми помогне. Значи искам да прихвана един съседен нет ама стигам само до средата. Използвам NETGEAR WG311v3 Smart Wizard който ми намира 2 мрежи, но не мога да направя връзката. Трябва ли да направя нещо допълнително? Тук не съм много в час и очаквам помощта ви. I'm sad Very Happy
Върнете се в началото Go down
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 4:48 pm

И аз не съм много вътре в тези технологии, но поне сигурен ли си, че мрежите са публични? В смисъл, че не ти трябват разни пароли, автетикации и пр.?
oldcastle
Admin
oldcastle

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 10:37 pm

А бе не знам какви са ама комшията се включва а аз не мога. I'm very sad
armenxxx1
новак... все още

Брой мнения : 7
Registration date : 05.11.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeПон Ное 24, 2008 11:07 pm

oldcastle написа:
А бе не знам какви са ама комшията се включва а аз не мога. I'm very sad

Сигурно със парола влиза попитай го..
oldcastle
Admin
oldcastle

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 4:32 am

Ехееее Еди! здравей! А бе не го знам как влиза, не казва. bam Ама аз ще му спра бирата... Very Happy Иначе ги виждам двама трима дето излъчват сигнал ама....
armenxxx1
новак... все още

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 9:14 am

http://i018.radikal.ru/0811/07/eff71278e369.jpg

При мен изглежда така цялата далавера ползвам Edimax EW-7318USg..... а при теб?
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 12:51 pm

oldcastle написа:
Ехееее Еди! здравей! А бе не го знам как влиза, не казва. bam Ама аз ще му спра бирата... Very Happy Иначе ги виждам двама трима дето излъчват сигнал ама....
Не му спирай бирата, ами го напий да ти издаде кондиката. Idea
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeВто Ное 25, 2008 1:13 pm

Аз хващах нет от БТК-то от някой съсед, не беше с парола и лаптопа ми се свърза веднага без аз да правя каквото и да било yeees Прихванах и някакъв с парола ама без да искам я познах, но пак не можах да се свържа защото май имаше и друга защита aaaam....
soma40
зарибен

Брой мнения : 32
Registration date : 28.08.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeСря Ное 26, 2008 2:01 am

А на мен един хакер ми щракна на лаптопа некаква разбивачка и сега щом има мрежа го разбива и кодове и айпита без изобщо да ме пита. cheers
oldcastle
Admin
oldcastle

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeСря Ное 26, 2008 2:39 am

Сомееееееее, Любо, Другарю, дай я насам бе! beer
А това ми излиза на мен и от тук нататък не ще да захапва...

Отдалечена връзка Wirele10

ей там отдолу постоянно ми дава scanning.... , изрежда каналите и индикацията за сигнала я няма никаква... thoughtful По едно време на долната имах 100% сигнал ама все същата.
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeСря Ное 26, 2008 8:26 am

Слави аз не разбирам много ама от това което съм виждала на моята програмка която ми прихваща нет от комшийте там където пише "none" значи няма парола. Аз си щракам на него и свързването става веднага ah you Така до скоро комшиите ме снабдяваха с нет put out
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeСря Ное 26, 2008 1:31 pm

Ами, виж това филмче
И в Дънлода има тема за него.
armenxxx1
новак... все още

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeЧет Ное 27, 2008 4:18 pm

Слави сингнала е много слаб трябва първо да го увеличиш за целта или намери готов удължител за антената или си направи... трябва ти коаксялен кабел 50ома (задължително трябва да е 50ома за да не се губи много сингнала) максималната дължина може да е 10м. тогава ще можеш да хванеш много други мрежи...мога да ти обясня как става кракването но за моя си адаптер Edimax EW-7318USg за твоя може да е съвзем различно....
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitimeНед Яну 04, 2009 3:33 pm

Моя адаптер е Sitecom Wireless. Нямам проблеми за сега,но какво по-добро може да предложите?
Sponsored content

Отдалечена връзка Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отдалечена връзка   Отдалечена връзка Icon_minitime

Отдалечена връзка
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
техники и технологии
 ::