Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Предложения за допълване на форума

Go down 
+5
bateto
donyso
boy4o
megy
oldcastle
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

Предложения за допълване на форума - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeПон Окт 13, 2008 6:53 pm

Слави, наистина има някакъв проблем с качването на изображения. Днес не ми отваря... hesitation
Върнете се в началото Go down
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeВто Окт 14, 2008 3:36 am

Предложения за допълване на форума - Page 2 Untitl10

Мдаммммм, наистина има проблем и той е във сървъра на servimg.com . Показва че снимката е качена а всъщност не е и този линк, който слагате е фалшив. Пробвайте да качвате снимките на друг сървър, като http://www.snimka.bg , http://www.picvalley.net/ , http://www.prikachi.com/ и други такива, докато оправят сървъра. Съжалявам за неудобството cheers ehe
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeНед Окт 26, 2008 3:12 am

Мисля, че вече можем да си качваме снимки по вече познатия и стар начин. cheers
silvia-73
новак... все още
silvia-73

Брой мнения : 11
Местожителство : софия
Registration date : 27.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 1:07 pm

облаче здр малкотрудно се спавям помооооощ Very Happy ,ще известя за добрана новина урагана той ми даде сайта!!!!
silvia-73
новак... все още
silvia-73

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 1:17 pm

въх тук имало от старите ми приятели още , дали ще ме допуснат и тук да съм сред тях? cheers cheers cheers пия за вас всичсите ОБИЧАМ ВЕ
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 1:19 pm

Ан така! Престраши се да понапишеш нещо. grinning Давай смело!
silvia-73
новак... все още
silvia-73

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 2:33 pm

давам смело ,защото повечето сте страхотни , дори и ти Very Happy ще ми бъде приятно да съм сред хората които ме познават отново Very Happy Very Happy Very Happy ОБЛЪЧЕ ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ВАС С ТОВА http://ru.youtube.com/watch?v=GkIoL-uWAa8&feature=related,ЦЕЛУВКИ ВЕЧНО ВАША СИЛВЕТО
mik59
форумен маниак
mik59

Брой мнения : 51
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 11:18 am

silvia-73 написа:
въх тук имало от старите ми приятели още , дали ще ме допуснат и тук да съм сред тях? cheers cheers cheers пия за вас всичсите ОБИЧАМ ВЕ

...че то други няма .. само старите муцуни.. put out
silvia-73
новак... все още
silvia-73

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 1:09 pm

здр,всички на теб ПРИЯТЕЛЮ МИК!Старите но сладките муцуни Razz partyyy kiss hello
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Предложения за допълване на форума   Предложения за допълване на форума - Page 2 Icon_minitime

Предложения за допълване на форума
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
клуб Styllisima
 :: 
  • Предложения
  • -