Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Форума ни стана известен

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40
Registration date : 28.08.2008

Форума ни стана известен Empty
ПисанеЗаглавие: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeСря Дек 10, 2008 1:50 pm

Форума ни стана известен.what

Не мога да ги разбера някои хора.На кой ченге а на друг му се привижда хакер.
Та един от потребителите в downloada phrozencrew за който си мислех че разбира от компютри ,такава пушилка вдигна и почти изкара форума ни хакерски и забележете защо.Защото имал спам в пощенската си кутия.Ако ви покажа колко е спама в моята ще решите че всичките хакери само на мен пращат. ahamТа ако някой ни обвини че не сме в крак с компютрите и сме ламери пратете го тука да види че ум има в тия глави тука в нашия форум. tenacious
Ето за хакерите от Стилисима party boy
Върнете се в началото Go down
http://forum.shiko.eu/
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeСря Дек 10, 2008 2:19 pm

Аз мисля, че Недялко не го прави с някакво специално отношение против нас а просто предупреждава. Пък ти си го казал там много точно. Very Happy
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeСря Дек 10, 2008 3:48 pm

oldcastle написа:
Аз мисля, че Недялко не го прави с някакво специално отношение против нас а просто предупреждава. Пък ти си го казал там много точно. Very Happy
Естествено че не го прави умишлено за да злепостави някого.Но мисля че много бърка и някак нереално е тоя който печата фалшиви пари например да си напише че го е направил.А и при готовите форми за форум както е тук всичко е ограничено и не позволява да правиш каквото си искаш.Това изключва автоматично замесването на тоя форум.
А сайта който посочва е галерия и би могъл евентуално да бъде използван като прехвърлящ дори без знанието на собственика.Той дава и още един адрес от който е пратено писмо но такъв сайт няма.При това положение как да се разбере откъде му е писано и дали адресите от които уж е писано писмо не са за да го заблудят.
Направо каша.Аз затова не отговарям на случайни писма без да съм сигурен че го познавам.Още повече да им се вързвам откъде е и писмото.И без това нямам чак толкова познания а и време да се занимавам с глупости.
http://forum.shiko.eu/
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 9:59 am

Нали знаете, че и всяко шумене съзнателно или не е един вид реклама put out Трябва да сте сигурни, че вече доста хора са ни посетили cool
А това в даунлоуда си е всекидневие aaaam.... От как съм там това е традиция с този Цецко, преписват му какво ли не а той си е един пикльо give up
А и не забравяйте дозата параноя която е в голямо количество при някои потребители там grinning
armenxxx1
новак... все още

Брой мнения : 7
Registration date : 05.11.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 10:16 am

слънчо написа:
....И без това нямам чак толкова познания а и време да се занимавам с глупости.

Защо тогава твърдиш че phrozencrew не е прав от къде си сигурен че сайта ви не е заразен???
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 10:18 am

Да, заразен е, с дробро настроение grinning Хайде стига глупости, расъждавайте трезво и не се подавайте на емоцията give up
armenxxx1
новак... все още

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 10:25 am

styllisima вярваш ли че със скайп може да се наблюдава и да се подслучва? вярваш ли че може да се разбие една WiFi мрежа за 5мин? вярваш ли че може да се прихващат изходящи пакети от компютъра ти и да се разбере всичко за тебе? ако кажеш не много юе згрешиш за това недейте да твърдите нещо за което не знаете! за всичко си има начин и време.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 10:30 am

Не само вярвам ами съм доста наясно, че може да стане cheers само вземи и ми обясни какво общо има форума с това thoughtful
armenxxx1
новак... все още

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 10:53 am

styllisima написа:
...само вземи и ми обясни какво общо има форума с това thoughtful

Защо този въпрос не го зададохте на phrozencrew а започнахте да спорите че не е прав?
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 11:07 am

Няма да питам никого нищо, най-малко пък phrozencrew и знаеш ли защо, защото нямам намерение да му слизам на нивото. Имах друго мнение за теб Армен, мислех, че си видял що за форум е това тук и кой колко разбира от тези неща за които обвинява това момче. Мислех да напиша нещо в моя защита там, но се отказах защото виждам, че има хора които ме познават, които са наясно и са казали достатъчно. Нямам си и бегла представа от къде му е попаднало това писмо и как е станало, но обещавам, че ще разбера.

П.П Никога не си отварям спам пощата, не съм параноичка, просто я трия. Ако почна да се ровя навсякъде ще стане както при phrozencrew и други като него- ще занимавам всички с глупости give up
armenxxx1
новак... все още

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 12:25 pm

styllisima когато аз имам проблеми си ги решавам не изпращам някой друг да ме брани познавал съм шани и тя е бойно момиче а сега щом се спотайвате тук значи има причина и само не ми излизайте с номера че не пишете за да не падате на фрозен на нивото ние всички се познаваме и мисля, че ако има подобни неуредици би било добре да ги решим, а не да се нахвърляте върху фрозен, само защото не ви изнася.... И той по скоро искаше да ви осведоми и помогне, от колкото да ви засяга.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitimeЧет Дек 11, 2008 1:21 pm

Защо мислиш, че аз съм пращала някого да ме защитава what От всичко което прочетох там извода ми е, че някой е получил спам ( никой от нас не е получавал спам fright ) и е притеснен от факта. sleepy Хайде стига с тези глупости, ако са толкова вещи в тази материя ще им е ясно, че този форум няма нищо общо с неговия спам cheers
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Форума ни стана известен   Форума ни стана известен Icon_minitime

Форума ни стана известен
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 :: 
  • Общи теми
  • -