| Форума ни стана известен | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
слънчо зарибен
Брой мнения : 40 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Форума ни стана известен Сря Дек 10, 2008 1:50 pm | |
| Форума ни стана известен. Не мога да ги разбера някои хора.На кой ченге а на друг му се привижда хакер. Та един от потребителите в downloada phrozencrew за който си мислех че разбира от компютри ,такава пушилка вдигна и почти изкара форума ни хакерски и забележете защо.Защото имал спам в пощенската си кутия.Ако ви покажа колко е спама в моята ще решите че всичките хакери само на мен пращат. Та ако някой ни обвини че не сме в крак с компютрите и сме ламери пратете го тука да види че ум има в тия глави тука в нашия форум. Ето за хакерите от Стилисима | |
|
| |
oldcastle Admin
Брой мнения : 433 Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Сря Дек 10, 2008 2:19 pm | |
| Аз мисля, че Недялко не го прави с някакво специално отношение против нас а просто предупреждава. Пък ти си го казал там много точно. | |
|
| |
слънчо зарибен
Брой мнения : 40 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Сря Дек 10, 2008 3:48 pm | |
| - oldcastle написа:
- Аз мисля, че Недялко не го прави с някакво специално отношение против нас а просто предупреждава. Пък ти си го казал там много точно.
Естествено че не го прави умишлено за да злепостави някого.Но мисля че много бърка и някак нереално е тоя който печата фалшиви пари например да си напише че го е направил.А и при готовите форми за форум както е тук всичко е ограничено и не позволява да правиш каквото си искаш.Това изключва автоматично замесването на тоя форум. А сайта който посочва е галерия и би могъл евентуално да бъде използван като прехвърлящ дори без знанието на собственика.Той дава и още един адрес от който е пратено писмо но такъв сайт няма.При това положение как да се разбере откъде му е писано и дали адресите от които уж е писано писмо не са за да го заблудят. Направо каша.Аз затова не отговарям на случайни писма без да съм сигурен че го познавам.Още повече да им се вързвам откъде е и писмото.И без това нямам чак толкова познания а и време да се занимавам с глупости. | |
|
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 9:59 am | |
| Нали знаете, че и всяко шумене съзнателно или не е един вид реклама Трябва да сте сигурни, че вече доста хора са ни посетили А това в даунлоуда си е всекидневие От как съм там това е традиция с този Цецко, преписват му какво ли не а той си е един пикльо А и не забравяйте дозата параноя която е в голямо количество при някои потребители там | |
|
| |
armenxxx1 новак... все още
Брой мнения : 7 Registration date : 05.11.2008
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 10:16 am | |
| - слънчо написа:
- ....И без това нямам чак толкова познания а и време да се занимавам с глупости.
Защо тогава твърдиш че phrozencrew не е прав от къде си сигурен че сайта ви не е заразен??? | |
|
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 10:18 am | |
| Да, заразен е, с дробро настроение Хайде стига глупости, расъждавайте трезво и не се подавайте на емоцията | |
|
| |
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 10:25 am | |
| styllisima вярваш ли че със скайп може да се наблюдава и да се подслучва? вярваш ли че може да се разбие една WiFi мрежа за 5мин? вярваш ли че може да се прихващат изходящи пакети от компютъра ти и да се разбере всичко за тебе? ако кажеш не много юе згрешиш за това недейте да твърдите нещо за което не знаете! за всичко си има начин и време. | |
|
| |
styllisima Admin
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 10:30 am | |
| Не само вярвам ами съм доста наясно, че може да стане само вземи и ми обясни какво общо има форума с това | |
|
| |
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 10:53 am | |
| - styllisima написа:
- ...само вземи и ми обясни какво общо има форума с това
Защо този въпрос не го зададохте на phrozencrew а започнахте да спорите че не е прав? | |
|
| |
styllisima Admin
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 11:07 am | |
| Няма да питам никого нищо, най-малко пък phrozencrew и знаеш ли защо, защото нямам намерение да му слизам на нивото. Имах друго мнение за теб Армен, мислех, че си видял що за форум е това тук и кой колко разбира от тези неща за които обвинява това момче. Мислех да напиша нещо в моя защита там, но се отказах защото виждам, че има хора които ме познават, които са наясно и са казали достатъчно. Нямам си и бегла представа от къде му е попаднало това писмо и как е станало, но обещавам, че ще разбера. П.П Никога не си отварям спам пощата, не съм параноичка, просто я трия. Ако почна да се ровя навсякъде ще стане както при phrozencrew и други като него- ще занимавам всички с глупости | |
|
| |
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 12:25 pm | |
| styllisima когато аз имам проблеми си ги решавам не изпращам някой друг да ме брани познавал съм шани и тя е бойно момиче а сега щом се спотайвате тук значи има причина и само не ми излизайте с номера че не пишете за да не падате на фрозен на нивото ние всички се познаваме и мисля, че ако има подобни неуредици би било добре да ги решим, а не да се нахвърляте върху фрозен, само защото не ви изнася.... И той по скоро искаше да ви осведоми и помогне, от колкото да ви засяга. | |
|
| |
styllisima Admin
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен Чет Дек 11, 2008 1:21 pm | |
| Защо мислиш, че аз съм пращала някого да ме защитава От всичко което прочетох там извода ми е, че някой е получил спам ( никой от нас не е получавал спам ) и е притеснен от факта. Хайде стига с тези глупости, ако са толкова вещи в тази материя ще им е ясно, че този форум няма нищо общо с неговия спам | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Форума ни стана известен | |
| |
|
| |
| Форума ни стана известен | |
|