Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Аз ви търся а вие къде сте били ....

Go down 
+5
soma40
styllisima
bella
oldcastle
bateto
9 posters
АвторСъобщение
bateto
форумен маниак
bateto

Брой мнения : 68
Местожителство : Qстендил
Registration date : 28.08.2008

Аз ви търся а вие къде сте били .... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 6:43 pm

Вие сте били тука

https://tryit.bulgarianforum.net/index.htm

пък аз ви търсих първо тука

http://styllisima.forumotion.com/index.htm?sid=b280621ed6d954fd2d6d1384b2f672e8

после тука

http://styllisima.forumotion.com/index.htm

Защо се криете, бе хора? I'm sad I'm very sad
Върнете се в началото Go down
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 6:56 pm

Тука сме си бе човек. Що не питаш. Very Happy cheers
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 11:05 pm

днес и аз се обърках здравата, на запаметената ми страница от преди за форума ненадейно днес се отвори старият форум....и аз си пиша там кво става...а сега де???значи старият форум си съществува.....не могат ли да се обединят информацийте и от двата или...я пояснете малко
, Rolling Eyes opps
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 11:19 pm

Интересно как стана този номер? Very Happy
bella
moderator
bella

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 11:30 pm

ами незнам и аз..бях си запаметила форума на мозилата,та да не го търся постоянно,и днес се отвори на негово място старият...ето и при батето същото е станало

ето попаднах тук
http://styllisima.forumotion.com/forum-f4/topic-t703.htm#7679
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 11:32 pm

Ще се съберем на едно място за да няма обърквания. Ще решим как да стане и ще го направим. Идеята ми е да прехвърлим единия форум във другия ама ще мислим сега. thoughtful
bella
moderator
bella

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 11:36 pm

ok
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeНед Дек 21, 2008 2:12 pm

Така и не разбрах как е станало това ufff Вярно е, че се опитвах да си върна старият форум ама това беше съвсем в началото когато го затрих без да искам Embarassed А той да вземе и да се появи чак сега thoughtful Хмм ще измислим нещо да ги съединим, ако може де ufff

Последната промяна е направена от styllisima на Пон Дек 22, 2008 3:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
soma40
зарибен

Брой мнения : 32

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeНед Дек 21, 2008 5:42 pm

Хах ще ме спукате от смях I'm sad как стават тия работи ? нали комп-спецове а си го набутвате сами май.
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeПон Дек 22, 2008 10:24 am

Смешно е нали put out Смей се то май само това ни остана cheers

Последната промяна е направена от styllisima на Пон Дек 22, 2008 3:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeПон Дек 22, 2008 12:27 pm

А сега,де..... crasy
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeПон Дек 22, 2008 1:01 pm

Мег, и сега както преди ще се борим с предизвикателствата cheers
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeПон Дек 22, 2008 6:46 pm

Преди като кликнеш на линка за стария форум се отваряше новия...до скоро. Явно по някакъв начин се е възстановил и сега пак се отваря... ще видим какво ще измислим. Работим по въпроса. cheers
stoj4eto
зарибен
stoj4eto

Брой мнения : 33
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeВто Дек 23, 2008 6:25 pm

А аз пък вече бях решила, че има някаква яка конспирация и някой определено е решил да ни разбие. Слава богу, че не е така, че взех да се плаша! fright
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeЧет Дек 25, 2008 2:53 am

Идеята за обединяването на двата форума никак не е зле! Все пак там се изписа сума ти нещо и къде-откъде умности измъдрихме, та ако може сторете, каквото е нужно...Не че в доброто старо време съм бил модератор, с титли или без, аз съм си пак аз, а това е най-важното все пак!!! Или както би се изразил един мой стар почитател - вълкът козината си мени, но нравът си остава
lol!
mik59
форумен маниак
mik59

Брой мнения : 51
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeСъб Дек 27, 2008 11:55 pm

styllisima написа:
Така и не разбрах как е станало това ufff Вярно е, че се опитвах да си върна старият форум ама това беше съвсем в началото когато го затрих без да искам Embarassed А той да вземе и да се появи чак сега thoughtful:

... като ти пея Пенке ле, че трудно се трие без да искаш ... lazy дойде ли на моя ..та мисъл ah you
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitimeНед Дек 28, 2008 11:52 am

Мики много е лесно от страни да викаш "казах ли ти аз" Оказва се, че имаме във форума "приятели" на които им е изгодна тая ситуация. Мислех си, че никой не съм обидила, но явно този или тези "приятели" по този начин изразяват "приятелството" си.
Ще ви помоля само за търпение, всичко ще се оправи. Лесно е да коментираме, но така не се оправят нещата. cheers
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Аз ви търся а вие къде сте били ....   Аз ви търся а вие къде сте били .... Icon_minitime

Аз ви търся а вие къде сте били ....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
клуб Styllisima
 :: 
  • Добре дошли във форума
  • -