Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Empty
ПисанеЗаглавие: Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")   Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Icon_minitimeПон Дек 29, 2008 4:58 pm

какво мислите за това:

ето и още информация по въпроса ,чета като шокирана,то турци ни еб..ха,руснаци ..а ето ,че сме били и американски марионетки...кво ли още ще трябва да търпи българският народ и защо?!

http://bgsviat.narod.ru/
http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm

Върнете се в началото Go down
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")   Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Icon_minitimeПон Дек 29, 2008 5:29 pm

Белла ще кажа аз какво мисля по този върпос cheers Според мен на нас българите ни е залижено да виним другите за нашите беди. Може и да има нещо такова като конспирация и заговор срещу нас- българите, но не са виновни други а самите ние. Има един виц- защо в ада само нашият казан не се охранява .....
Това което си пуснала не е нищо друго освен гледна точка, а нали знаеш едно нещо погледнато от много страни има различна гледна точка.
Че сме марионетки на САЩ е ясно, то май всяка по-бедна държава е марионетка на друга по-богата и властна. Просто ние по-малките не можем да се мерим с по-големите. Така е било и така ще е вовеки. Шокирани сме да, ще има още неща които ще ни шокират.
soma40
зарибен

Брой мнения : 32
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")   Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Icon_minitimeПон Дек 29, 2008 9:21 pm

Е незнам чия мрионетка сме ,българчета от своге,но искам да ви дам за пример комшите власи.Изправиха Чаушеско до стената и целия му екип калайката и решиха проблема,факт е че сега са по добре от нас.Просто сложиха коня пред каруцата и сега са емигранти в собствената си държава ,а идват да почиват у нас.Карат чисто нови коли /от западен произход/и здраво пазаруват.Продават си родната им Дачия на нас ,произвеждат и Матизите на КОНСОРЦИУМА ДЕО подучувам че имат и тежко машиностроене,да не говорим и за реактора на черна вода.Та незнам каква е конспирацията но май ще науча влашки и ще имигрирам там.
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")   Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Icon_minitimeСря Дек 31, 2008 6:57 am

Еми не знам вече какво да мисля... Дали пък това не е конспирация и това е пуснато нарочно за да видим точно това като истина, а тя да е съвсем друга. Защото във връзка със нещо подобно ми казаха, че ако наистина е така и ако е наистина секретно кой ще позволи да седи така свободно в мрежата...? Истината има много лица.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")   Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът") Icon_minitime

Как Сащ Разрушава България?(планът"Ран - Ът")
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 :: 
  • Общи теми
  • -
    Идете на: