Мисля, че доста се насъбра около форума или по точно около двата форума. Станаха доста неща на някои от които намерихме отговор, но други така или иначе останаха в тъмното. Първо имахме един форум, после друг а сега два и объркването в кой форум да се пише и кой да оставим е голямо. Този форум беше създаден защото стария по една или друга причина изчезна и така и не успях да въстановя на време. Сега другия е факт, в него са събрани доста теми и мнения и сигурна съм, че ще се съласите с мен, че целият труд и веселие в него не може да бъде оставено така.
Обсъдихме със Слави и решихме, че ще е най-добре ако възобновим старият форум и там да преместим всичко от тук. Причината е, че там има повече постове които ще е трудно да преместим тук.
Ще направим така:
1. Ще заключим форумите тук и в тях няма да може да се пише.
2. Всеки който иска да премести тема от тук (copy and paste) ще е свободен да го направи без проблем.
3. Постепенно ще направим другият форум да изглежда и да е удобен като този.
Извинявам се предварително за неудобствата които ще се наложи да изтърпим всички, но мисле, че ще е по-добре ако установим едно място което ще стане (надявам се) приятно както преди.
Тази тема ще остане незаключена така, че ще можете да коментирате тук ставащото. Ще съм ви благодарна за мненията.
За тези от вас които не знаят как да намерят другия форум ---
http://styllisima.forumotion.com/index.htm