Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Как прекарахте отпуската си

Go down 
+3
oldcastle
megy
Admin
7 posters
АвторСъобщение
Admin
Admin

Брой мнения : 6
Registration date : 28.08.2008

Как прекарахте отпуската си Empty
ПисанеЗаглавие: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeЧет Авг 28, 2008 7:34 pm

Последната промяна е направена от Admin на Пет Авг 29, 2008 6:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://tryit.bulgarianforum.net
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeЧет Авг 28, 2008 11:56 pm

Как прекарахте отпуската си Hpim0918
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 02, 2008 5:08 am

Ето я и моята. Всъщност не е точно отпуска ама карай... Как прекарахте отпуската си C032
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 02, 2008 8:09 am

Слави,къде са тези красоти приятелю? Човек си заслужава да ги посети... sunny
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 02, 2008 1:47 pm

В Монреал, Меги. Ботаническата градина и биодома.
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 02, 2008 1:59 pm

Мерси,Слави!
То си било написано,ма кой да го види..... cyclops
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 02, 2008 4:25 pm

Ами аз пак цялата ваканция бях на село.
Ама каква беше тая работа scratch , друга година винаги си беше гот, а тая година беше тъпо Neutral ама тъпо Neutral . Брат ми разправя, че понеже съм пораснала и вече не са ми интересни детските работи. И с него било така едно време.
Ходихме да пасем овцете, ходихме да се къпем на язовира. Отидохме 2 пъти до града на кино. Много четох. Изтъках 1 черга с народни шарки. Това баба ми ме научи още като бях малка. Ще видим, ако се купи може да взема 100-150 камъка за нея Laughing .
Братовчеда ме научи да карам камион. Една "Мулотовка". Почти ме научи де. Понеже по 1 време я вкарах в 1 канавка и после викаха верижен трактор да я вади. Та до там ми беше ученето Smile
Тъпо си беше.
Ама още от сега почвам да събирам пари за другото лято и тогава вече ще ида да видя Морето, та каквото ще да става. Брат ми го приеха студент и обеща догодина да ме вземе.
oldcastle
Admin
oldcastle

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeЧет Сеп 04, 2008 5:50 am

Еееее Яя, ти Молотовка караш, пасеш овце, къпеш се в язовир...тъчеш черги...много интересни неща си се научила да правиш. ufff dance То май и аз като малък почти като теб бях... uhuu
БайБрадъра
новак... все още
БайБрадъра

Брой мнения : 11
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeВто Сеп 09, 2008 3:05 pm

... малко плаж .. и много мързел.. beer
uragana
форумен маниак

Брой мнения : 62
Registration date : 08.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeЧет Сеп 18, 2008 1:47 pm

grinning Много мързел.......малко плаж.........малко секс...... cool Урагана от морето
mik59
форумен маниак
mik59

Брой мнения : 51
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 5:12 pm

.. продължавам да я карам.. cheers partyyy
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 8:12 pm

А на мен за съжаление ми свърши отпускарският сезон crying
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как прекарахте отпуската си   Как прекарахте отпуската си Icon_minitime

Как прекарахте отпуската си
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 :: 
  • Хоби и развлечения
  • -
    Идете на: