megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Местата, на които се възхищавам и искам да посетя Нед Сеп 14, 2008 7:31 pm | |
| Знам, че абсолютно всеки си мечтае за някое местенце,където може да разпусне и наистина да избяга от проблемите в ежедневието . Тук е мястото да споделим за това вълшебно място на което грижите,притесненията и всичко което може да развали деня на човек са изтрити от съзнанието му. Е,местата на които мечтая да отида са доста ... Италия - Рим.Франция - Париж,Лион,Монако... Испания-Мадрид,Барселона.. Имам желание да видя и Египет , пирамидите ... И някое екзотично кътче на Карибите | |
|
oldcastle Admin
Брой мнения : 433 Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Местата, на които се възхищавам и искам да посетя Нед Сеп 14, 2008 7:38 pm | |
| | |
|
uragana форумен маниак
Брой мнения : 62 Registration date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: Местата, на които се възхищавам и искам да посетя Пет Сеп 26, 2008 10:27 am | |
| - megy написа:
- Знам, че абсолютно всеки си мечтае за някое местенце,където може да разпусне и наистина да избяга от проблемите в ежедневието . Тук е мястото да споделим за това вълшебно място на което грижите,притесненията и всичко което може да развали деня на човек са изтрити от съзнанието му.
Е,местата на които мечтая да отида са доста ... Италия - Рим.Франция - Париж,Лион,Монако... Испания-Мадрид,Барселона.. Имам желание да видя и Египет , пирамидите ... И някое екзотично кътче на Карибите Париж,Лион,Барцелона,Пирамидите,Суец канал,Панама канал,Токио,Куала Лампур,Буенос Айрес,Лос Анджелис,Сантос,Коринт канал,Казабланка,Сингапур...........последвай ме,Меги....всичко това видяно..и още многоооооооо | |
|
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Местата, на които се възхищавам и искам да посетя | |
| |
|