Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?

Go down 
+9
БайБрадъра
boy4o
donyso
oldcastle
Яя
pipps
stanka1979
uragana
megy
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 10:16 pm

Скоро гледах част от един филм - "Минал живот" за прераждането. Различни групи от учени изследваха въпроса. Направи ми впечетлението изследването на един учен психолог, който изследваше случай, в който петгодишно момиче си спомня с големи подробности предния си живот - места, случки, място на смъртта. Тръгват да правят проучване. След дълго търсене наистина намират същото място, което момичето описва, същото семейстово и и т.н. 12 специфични факта от общо 20 изказани от момичето почти напълно отговарят на действителността. Родителите, които намират наистина преди време са загубили детето си по абсолютно същия начин, както описва малкото момиченце.

Впечетляващо нали!!!!!

В същия филм показаха и експертно мнение на учени и доктори, според които не е възможно паметта да се запази след смъртта на мозъка. При това положение излиза, че има само едно възможно обяснение на подобен род случаи - прераждане!

И все пак как човек помни? Защо някои помнят, а други не?
А сега да ви видя..... mad
Върнете се в началото Go down
toni_moni
moderator
toni_moni

Брой мнения : 43
Registration date : 03.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeЧет Ное 13, 2008 10:12 am

епа на мен ми позна Laughing . Била съм мъж - строител, ми то сега съм инженер Razz . Урока , който съм получила - ще се боря със замърсяването на околната среда, ми то и сега е така - върл екозащитник съм
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeЧет Ное 13, 2008 12:13 pm

megy написа:
Скоро гледах част от един филм - "Минал живот" за прераждането. Различни групи от учени изследваха въпроса. Направи ми впечетлението изследването на един учен психолог, който изследваше случай, в който петгодишно момиче си спомня с големи подробности предния си живот - места, случки, място на смъртта. Тръгват да правят проучване. След дълго търсене наистина намират същото място, което момичето описва, същото семейстово и и т.н. 12 специфични факта от общо 20 изказани от момичето почти напълно отговарят на действителността. Родителите, които намират наистина преди време са загубили детето си по абсолютно същия начин, както описва малкото момиченце.

Впечетляващо нали!!!!!

В същия филм показаха и експертно мнение на учени и доктори, според които не е възможно паметта да се запази след смъртта на мозъка. При това положение излиза, че има само едно възможно обяснение на подобен род случаи - прераждане!

И все пак как човек помни? Защо някои помнят, а други не?
А сега да ви видя..... mad
Да-а! Сложно!
Аз пък като прехвърля с пиенето и ми се губят спомени. thoughtful Туй ще да е нещо обратно на прераждането.

beer
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeЧет Ное 13, 2008 6:43 pm

cool ok
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeНед Ное 30, 2008 3:10 pm

Тук ще намерите обстойна информация.
http://atilabs.hit.bg/
Програмката е елементарна smile
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeПон Дек 01, 2008 12:36 am

http://www.meridian27.com/Mer27/Vol1/f16.htm
няма ли тест какви ще бъдем в следващият ни живот..та да се подготвим психически за ситуацията pom-pom
megy
moderator
megy

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitimeПон Дек 01, 2008 7:06 pm

по новите изчисления ми излиза това,Бела hmm
РИБИ/ ДЕВА – 12

Какви сте били: Прекалената ви съвестност често е карала хората да се съмняват в себе си. Изчислявате всичко до най-малките подробности, а вашият дух анализира и най-трудните ситуации. Често сте боледували в предишния си живот.

Какво сте наследили: С помощта на интелигентността си и днес решавате повечето проблеми. Щом се заемете с нещо, всичко се развива като по план. Стараете се всичко да решавате по рационален начин, а така потискате чувствата си.

Обърнете внимание на: Ще се изненадате, но вие трябва изцяло да се осланяте на чувствата си. Вярно е, че умът е важен, но в любовта често пречи. Можете спокойно да се отдадете на непознати чувства.

forelock
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?   Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били? - Page 2 Icon_minitime

Вярвате ли в прераждането? И ако е така какви ли сме били?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 :: 
  • Общи теми
  • -
    Идете на: