| Нашите деца | |
|
+8oldcastle soma40 styllisima pipps megy toni_moni stanka1979 uragana 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
uragana форумен маниак
Брой мнения : 62 Registration date : 08.09.2008
| |
| |
stanka1979 зарибен
Брой мнения : 42 Registration date : 01.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Сеп 25, 2008 8:52 am | |
| Аз като един малък родител(само 1,53) мога да кажа ,че за 4 години вече направо може би малко луднах.Но като гледам малииии какво ли още ме чака неискам и да знам.Ето например единия се оплаква че някакво дете от градината го удряло доста често даже неискаше да ходи на градината.Наистина разбрах че това дете е било доста буйно.Но се чудя как да постъпва той дали да го удари(тогава едвали ще го помислят за толкова слаб)или просто да спре да си играе с него.Та на този етап това ме вълнува мен-отношението на децата в градината и как трябва да се постъпва в подобни ситуации. Иначе децата са си едно голямо щастие. | |
|
| |
toni_moni moderator
Брой мнения : 43 Age : 50 Registration date : 03.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Сеп 25, 2008 9:30 am | |
| научи го да отвръща , защото в живота вече няма място за добри хора . Иначе трябва да се поговори с учителката , а тя с родителите на това дете | |
|
| |
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Сеп 25, 2008 7:09 pm | |
| Танче,Тони е права. Преди мнооооого години бях изправена пред подобна дилема като теб сега. Ехееее,ама как си летят годинките.... Та след разговори с учители и родители в крайна сметка записах дъщеря ми да тренира шотокан и проблема се реши! И двете сме много доволни и до днес.Нея вече не я мисля ! Да му мислят мъжете!!! | |
|
| |
pipps форумът е негов дом
Брой мнения : 219 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Пет Сеп 26, 2008 12:32 am | |
| - toni_moni написа:
- научи го да отвръща , защото в живота вече няма място за добри хора . Иначе трябва да се поговори с учителката , а тя с родителите на това дете
Напротив, в живота има място тъкмо за добри хора!!! Ако всеки започне да отвръща на удара, какво би останало от нас!? Аз пък съм на принципа НАПРАВИ ВРАГА СИ СВОЙ ПРИЯТЕЛ и мисля,че това е пътят за разрешаване на конфликтите в обществото, а не боят, защото отпуснеш ли си ръката веднъж, спиране няма. НЕ ДАВАЙТЕ ЗЕЛЕН СВЕТОФАР НА АГРЕСИЯТА !!! А що се отнася до бойните спортове, знаете ли как са възникнали те - единствено и само като средство за защита. ...И, ако ми позволите, ще ви цитирам една много стара мисъл на един много стар китайски мъдрец Лао Дзъ : АЗ НЕ СМЯТАМ ДА НАПАДАМ, НО СЪМ ДЛЪЖЕН ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ!!!
Ето това е моето мнение, не ви налагам да се съобразявате с него. | |
|
| |
uragana форумен маниак
Брой мнения : 62 Registration date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Пет Сеп 26, 2008 10:08 am | |
| [i]Е,гледам започна ли сте.......... Та моя хубостник/16г/.побели вече съвсем косата на жената.То що не беше.....цигари,пиене/опити още/безричинна агресия,проблеми в училище......... Не ви гопожелавам....снощи бях на родителска среща.........умрех от срам.Ама като гледам накъдевърви българското образование... Господ да ви пази,особенно тези с малки деца. | |
|
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Вто Сеп 30, 2008 9:03 pm | |
| Хубаво де, чакайте и аз да питам нещо тук Разликата от 10- 11 години между децата много ли е или е добре Щерката сега ме врънка за братче или сестриче и ми обещава мнооого помощ Баща и също е пощурял за бебе ( вече ) ама на мен ми е странна разликата от 10 годинки Та кажете си мнението и побързайте, че май може и вече да е късно с питането | |
|
| |
soma40 зарибен
Брой мнения : 32 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Вто Сеп 30, 2008 9:08 pm | |
| Ooooх и аз с моя също виждам зор Урагане ама немам избор и все с добро го пробам ,ама накрая ще му дръпна един пердах та да му държи влага поне седмица | |
|
| |
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Вто Сеп 30, 2008 9:08 pm | |
| Давай смело,Шани!!!! Мойте са с 12 години разлика!!!! ...Подробности като се прибереш,мила | |
|
| |
| |
| |
oldcastle Admin
Брой мнения : 433 Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Сря Окт 01, 2008 4:06 am | |
| Давай смело, не му мисли! Пък щом имаш обещана помощ какъв е проблема. Струва ми се, че Габи ще се изявява повече като покровител отколкото като по-голяма сестра, което е добре. Няма да имат спорове за общи неща, защото общите неща ще са много малко с такава разлика. На тази възраст бих казал дори, че и може да се появи нещо като майчин инстинкт, който е заложен във всяко същество от женски пол. Така че обещаната помощ може да е съвсем реална. | |
|
| |
| |
| |
stanka1979 зарибен
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Окт 02, 2008 7:05 pm | |
| И аз съм на това мнение смело Шани. Пипс и аз от опит ти казвам,не е ли еднакво на всички деца наистина става война. А за това че на боя трябва да се отвръща със същото(по повод мойте писания за градината) незнам какво да кажа.Никога не съм харесвала боя и тем подобни,може би така ще се опитам и с децата да стане.Но наистина така като гледам вече добрите хора са на свършване. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Окт 02, 2008 8:10 pm | |
| | |
|
| |
bella moderator
Брой мнения : 58 Местожителство : BG-DE Registration date : 07.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Съб Окт 04, 2008 12:08 am | |
| ами мойте са две щурачета ,както повечето знаете ...на 4 и на 2 и са СТРАЩНО АКТИВНИ!!!да не ви разправям,че понякога нямам сили даже да се усмихна ..пък камо ли друго нещо и сега при нас големият проблем е ,че както много се обичат ,така и постоянно все за нещо се дърпат и карат....като рефер съм станала ,все говоря,обяснявам ама ....тц нищо не помага!!!очаквайте продължение... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нашите деца Съб Окт 04, 2008 5:36 pm | |
| | |
|
| |
soma40 зарибен
Брой мнения : 32 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Съб Окт 04, 2008 10:10 pm | |
| О мила Bela тепърва ще си РЕФЕР почакай да се осъзнаят. МАЛКИ ДЕЦА ,МАЛКИ ЯДОВЕ! Е желая ти да се справиш по най блестящия начин. | |
|
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Нед Окт 05, 2008 12:50 am | |
| Уффф не знам как ще е Когато домашните не искаха ново попълнение аз исках а сега те и двамата пощуряха и ме стреснаха Абе ще го видим как ще е | |
|
| |
stanka1979 зарибен
| Заглавие: Re: Нашите деца Пон Окт 06, 2008 9:57 am | |
| Бела и при мен положението е такова нищо че са на една възраст.Пердашат се а за дразнене да не говорим направо има моменти ми идва да си блъскам главата в стената ако знам че ще помогне. | |
|
| |
donyso наш човек
Брой мнения : 140 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Сря Окт 08, 2008 10:18 pm | |
| Ех, ех с моята щерка се прибираме от ясла и тя казва: баси мамта колата Вкъщи такъв израз няма как да чуе. Неприятно се изненадах, че още "благодаря" не може да каже, а ги говори такива. Бррр. Решихме с домашните, поне за сега да се държим така все едно нищо не е казала, току виж и стане безинтересно и забрави израза. Но знае ли се... Вие как бихте реагирали в случая? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нашите деца Чет Окт 09, 2008 8:19 am | |
| Ще кажа само едно: ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК...Дъщеря ти е твърде малка, за да преосмисли нещата, ако би пожелала да й обясниш,че това е неприлично и не приляга в устата на едно дете, още повече на една бъдеща млада дама Ако пък й се скараш, тя ще го прави напук на теб, защото това поведение е присъщо за всеки, колкото повече е забранено, толкова повече се услажда... Ако говориш с учителката или възпитателката, ефектът ще е нулев - тези хора просто си заработват заплатата и не им пука хич,че детето ти говори това или онова. То, като погледнеш,на тях май за нищо не им пука А че детето ти ще продължи да те сюрпризира с не до там прилични думички,просто трябва да свикваш,маме...Дъщеричката на един мой познат перфектно изговаряше думата ПРЕЗЕРВАТИВ, но колкото и да се мъчеше,все не успяваше да каже примерно БЛАГОДАРЯ или друго,показващо,че има добро възпитание Ето защо, моят скромен съвет е следния: не се затормозявай излишно, нито затормозявай детето. Движейки се в една олигофренска бг среда, то няма как да не научи нещо по-добро от това БАСИ МАМТА , обаче ти си дръж на първите 7 години, един ден все ще се проявят, където е нужно и да се надяваме, че ще е за добро...А думичките,...ами всяко ново нещо е интересно...,дали ще ги забрави,....едва ли....тепърва ще научава нови ,а ти- като ти се черви, черви се....Въпреки,че според мен, полза- никаква | |
|
| |
donyso наш човек
| Заглавие: Re: Нашите деца Нед Окт 12, 2008 12:32 am | |
| Е, ще се поправя не да забрави израза, а само да не го повтаря, имах предвид. Както и да е. Показването на реакция ( не ни разсмива, но не ни и ядосва като говори така) от наша страна повлия в положителна посока и вече не казва "баси мамта колата" . Дано не прибързвам, но хладнокръвие му е цаката, май че. | |
|
| |
| |
| |
donyso наш човек
| Заглавие: Re: Нашите деца Вто Окт 14, 2008 9:10 pm | |
| .......Зависи единствено от ситуацията. | |
|
| |
silvia-73 новак... все още
Брой мнения : 11 Age : 51 Местожителство : софия Registration date : 27.09.2008
| Заглавие: Re: Нашите деца Пет Окт 31, 2008 4:08 pm | |
| ей вие си ме познавате добре по добре да не говоря ,някоои сте си ме виждали и онлайн с децата ми през скайпа ,облаче те да ти кажат подробностите аз само ще ти кажа само че съм майка на 6 прекрасни дъщери най малканта ми е на 1 год и 5м , най голямата е на 15 останалот другите ще ти кажат .радвам се че ме допусна в сайта ти.силвето | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Нашите деца | |
| |
|
| |
| Нашите деца | |
|