Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Нашите деца

Go down 
+8
oldcastle
soma40
styllisima
pipps
megy
toni_moni
stanka1979
uragana
12 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
uragana
форумен маниак

Брой мнения : 62
Registration date : 08.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСря Сеп 24, 2008 2:11 pm

Тук предчувствам има много "женени"и "омъжени " със деца.Викам да отворя една темичка за тях.Нали уж те са нашето бъдеще...Хайде,който пожелае да пише....що има,как се справя с децата,и какви надежди храни за тяхното бъдеще,а,бре.....квото му дойде друго наум! thoughtful uhuu Аз ще видя как се развива тематаище пиша после........дамите отпред,моля! funny kids
Върнете се в началото Go down
stanka1979
зарибен
stanka1979

Брой мнения : 42
Registration date : 01.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Сеп 25, 2008 8:52 am

Аз като един малък родител(само 1,53) champ мога да кажа ,че за 4 години вече направо може би малко луднах.Но като гледам малииии какво ли още ме чака неискам и да знам.Ето например единия се оплаква че някакво дете от градината го удряло доста често даже неискаше да ходи на градината.Наистина разбрах че това дете е било доста буйно.Но се чудя как да постъпва той дали да го удари(тогава едвали ще го помислят за толкова слаб)или просто да спре да си играе с него.Та на този етап това ме вълнува мен-отношението на децата в градината и как трябва да се постъпва в подобни ситуации.
Иначе децата са си едно голямо щастие. funny kids
toni_moni
moderator
toni_moni

Брой мнения : 43
Registration date : 03.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Сеп 25, 2008 9:30 am

научи го да отвръща , защото в живота вече няма място за добри хора . Иначе трябва да се поговори с учителката , а тя с родителите на това дете
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Сеп 25, 2008 7:09 pm

Танче,Тони е права. Преди мнооооого години бях изправена пред подобна дилема като теб сега. Ехееее,ама как си летят годинките.... oouuu Та след разговори с учители и родители в крайна сметка записах дъщеря ми да тренира шотокан и проблема се реши! hesitation ok И двете сме много доволни и до днес.Нея вече не я мисля ! wink Да му мислят мъжете!!! grinning
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeПет Сеп 26, 2008 12:32 am

toni_moni написа:
научи го да отвръща , защото в живота вече няма място за добри хора . Иначе трябва да се поговори с учителката , а тя с родителите на това дете

Напротив, в живота има място тъкмо за добри хора!!! Ако всеки започне да отвръща на удара, какво би останало от нас!? Аз пък съм на принципа НАПРАВИ ВРАГА СИ СВОЙ ПРИЯТЕЛ и мисля,че това е пътят за разрешаване на конфликтите в обществото, а не боят, защото отпуснеш ли си ръката веднъж, спиране няма. НЕ ДАВАЙТЕ ЗЕЛЕН СВЕТОФАР НА АГРЕСИЯТА !!! А що се отнася до бойните спортове, знаете ли как са възникнали те - единствено и само като средство за защита. ...И, ако ми позволите, ще ви цитирам една много стара мисъл на един много стар китайски мъдрец Лао Дзъ : АЗ НЕ СМЯТАМ ДА НАПАДАМ, НО СЪМ ДЛЪЖЕН ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ!!!

Ето това е моето мнение, не ви налагам да се съобразявате с него.
uragana
форумен маниак

Брой мнения : 62
Registration date : 08.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeПет Сеп 26, 2008 10:08 am

[i]Е,гледам започна ли сте.......... cool Та моя хубостник/16г/.побели вече съвсем косата на жената.То що не беше.....цигари,пиене/опити още/безричинна агресия,проблеми в училище......... crying Не ви гопожелавам....снощи бях на родителска среща.........умрех от срам.Ама като гледам накъдевърви българското образование... down Господ да ви пази,особенно тези с малки деца. help
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 9:03 pm

Хубаво де, чакайте и аз да питам нещо тук put out Разликата от 10- 11 години между децата много ли е или е добре oouuu Щерката сега ме врънка за братче или сестриче и ми обещава мнооого помощ charming Баща и също е пощурял за бебе ( вече grinning ) ама на мен ми е странна разликата от 10 годинки put out Та кажете си мнението и побързайте, че май може и вече да е късно с питането grinning
soma40
зарибен

Брой мнения : 32

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 9:08 pm

Ooooх и аз с моя също виждам зор Урагане ама немам избор и все с добро го пробам ,ама накрая ще му дръпна един пердах та да му държи влага поне седмица
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 9:08 pm

Давай смело,Шани!!!! Мойте са с 12 години разлика!!!! ...Подробности като се прибереш,мила for you
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 10:58 pm

Никога не е късно за нищо...Стига и двамата да сте постигнали консенсус по въпроса - все пак става дума за дете...Децата трябва да бъдат пазени и обичани!

mmmm
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСря Окт 01, 2008 4:06 am

Давай смело, не му мисли! Пък щом имаш обещана помощ какъв е проблема. Струва ми се, че Габи ще се изявява повече като покровител отколкото като по-голяма сестра, което е добре. Няма да имат спорове за общи неща, защото общите неща ще са много малко с такава разлика. На тази възраст бих казал дори, че и може да се появи нещо като майчин инстинкт, който е заложен във всяко същество от женски пол. Така че обещаната помощ може да е съвсем реална.
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСря Окт 01, 2008 7:54 am

Та в този смисъл, Олди, един мой позват казваше за взаимоотношенията между трите му деца - МОЕТО СИ Е МОЕ,НО ЧУЖДОТО Е ОБЩО -от тогава,купува и за трите всичко еднакво и сложи край на войната

yeees
stanka1979
зарибен
stanka1979

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 7:05 pm

И аз съм на това мнение смело Шани. for you
Пипс и аз от опит ти казвам,не е ли еднакво на всички деца наистина става война.
А за това че на боя трябва да се отвръща със същото(по повод мойте писания за градината) незнам какво да кажа.Никога не съм харесвала боя и тем подобни,може би така ще се опитам и с децата да стане.Но наистина така като гледам вече добрите хора са на свършване. thinking
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 8:10 pm

Ами аз нямам опит със свои деца, но ако е рекъл Господ, знае ли се дали се знае... mmmm mmmm ..После ще споделяме опит, обещай ми kiss
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСъб Окт 04, 2008 12:08 am

ами мойте са две щурачета ,както повечето знаете ...на 4 и на 2 и са СТРАЩНО АКТИВНИ!!!да не ви разправям,че понякога нямам сили даже да се усмихна ..пък камо ли друго нещо grinning и сега при нас големият проблем е ,че както много се обичат ,така и постоянно все за нещо се дърпат и карат....като рефер съм станала thinking ,все говоря,обяснявам ама ....тц нищо не помага!!!очаквайте продължение... drummer
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСъб Окт 04, 2008 5:36 pm

bella написа:
очаквайте продължение...

В очакване съм, дори сън не ме хваща от вълнение

affraid affraid affraidВ колко серии го планираш

yeees
soma40
зарибен

Брой мнения : 32

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСъб Окт 04, 2008 10:10 pm

О мила Bela тепърва ще си РЕФЕР почакай да се осъзнаят. МАЛКИ ДЕЦА ,МАЛКИ ЯДОВЕ! Е желая ти да се справиш по най блестящия начин. Нашите деца 734386
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeНед Окт 05, 2008 12:50 am

Уффф не знам как ще е thoughtful Когато домашните не искаха ново попълнение аз исках а сега те и двамата пощуряха и ме стреснаха fright Абе ще го видим как ще е thinking
stanka1979
зарибен
stanka1979

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeПон Окт 06, 2008 9:57 am

Бела и при мен положението е такова нищо че са на една възраст.Пердашат се а за дразнене да не говорим направо има моменти ми идва да си блъскам главата в стената ако знам че ще помогне. thinking
donyso
наш човек
donyso

Брой мнения : 140

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeСря Окт 08, 2008 10:18 pm

Ех, ех с моята щерка се прибираме от ясла и тя казва: баси мамта колата fright Вкъщи такъв израз няма как да чуе. Неприятно се изненадах, че още "благодаря" не може да каже, а ги говори такива. Бррр. Решихме с домашните, поне за сега да се държим така все едно нищо не е казала, току виж и стане безинтересно и забрави израза. Но знае ли се... thinking
Вие как бихте реагирали в случая?
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeЧет Окт 09, 2008 8:19 am

Ще кажа само едно: ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК...Дъщеря ти е твърде малка, за да преосмисли нещата, ако би пожелала да й обясниш,че това е неприлично и не приляга в устата на едно дете, още повече на една бъдеща млада дама Very Happy Ако пък й се скараш, тя ще го прави напук на теб, защото това поведение е присъщо за всеки, колкото повече е забранено, толкова повече се услажда... Very Happy Ако говориш с учителката или възпитателката, ефектът ще е нулев - тези хора просто си заработват заплатата и не им пука хич,че детето ти говори това или онова. То, като погледнеш,на тях май за нищо не им пука Very Happy А че детето ти ще продължи да те сюрпризира с не до там прилични думички,просто трябва да свикваш,маме...Дъщеричката на един мой познат перфектно изговаряше думата ПРЕЗЕРВАТИВ, но колкото и да се мъчеше,все не успяваше да каже примерно БЛАГОДАРЯ или друго,показващо,че има добро възпитание Very Happy Ето защо, моят скромен съвет е следния: не се затормозявай излишно, нито затормозявай детето. Движейки се в една олигофренска бг среда, то няма как да не научи нещо по-добро от това БАСИ МАМТА Very Happy , обаче ти си дръж на първите 7 години, един ден все ще се проявят, където е нужно и да се надяваме, че ще е за добро...А думичките,...ами всяко ново нещо е интересно...,дали ще ги забрави,....едва ли....тепърва ще научава нови ,а ти- като ти се черви, черви се....Въпреки,че според мен, полза- никаква champ
donyso
наш човек
donyso

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeНед Окт 12, 2008 12:32 am

Е, ще се поправя не да забрави израза, а само да не го повтаря, имах предвид. Както и да е. Показването на реакция ( не ни разсмива, но не ни и ядосва като говори така) от наша страна повлия в положителна посока и вече не казва "баси мамта колата"lol! . Дано не прибързвам, но хладнокръвие му е цаката, май че. thoughtful
pipps
форумът е негов дом
pipps

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeНед Окт 12, 2008 5:49 pm

Хубаво е да бъдеш оптимист! Или е по-хубаво да си реалист!? Кой знае... arch
donyso
наш човек
donyso

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeВто Окт 14, 2008 9:10 pm

.......Зависи единствено от ситуацията. Wink
silvia-73
новак... все още
silvia-73

Брой мнения : 11
Местожителство : софия
Registration date : 27.09.2008

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitimeПет Окт 31, 2008 4:08 pm

ей вие си ме познавате добре по добре да не говоря ,някоои сте си ме виждали и онлайн с децата ми през скайпа ,облаче те да ти кажат подробностите аз само ще ти кажа само че съм майка на 6 прекрасни дъщери pom-pom pom-pom най малканта ми е на 1 год и 5м , най голямата е на 15 останалот другите ще ти кажат .радвам се че ме допусна в сайта ти.силвето
Sponsored content

Нашите деца Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нашите деца   Нашите деца Icon_minitime

Нашите деца
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 ::