Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

ХА,ЧЕСТИТО !!!

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeСъб Сеп 27, 2008 10:38 pm

От известно време гледам,че съм станал форумен маниак Very Happy Благодаря за доверието! Обаче се чудя: от гледна точка на медицината манията е душевно разстройство, придружено с прекомерна емоционалност, при която някаква идея или мисъл се втълпява в съзнанието. В преносен смисъл манията е проява на страст или пристрастяване към нещо. Така, както гледам нещата отстрани, не ми се вижда да имам психични отклонения откак съв влязъл в този форум, ама знае ли се дали се знае, как ще устоя до края... lol! Затова съм по-склонен да приема второто преносно значение, което обаче не предполага,че съм съгласен напълно - пристрастявам се към хубава храна, или хубаво вино, ама да се пристрастя към един форум - вижда ми се малко пресилено ufff Ок, спирам, че може да се стигне до явен метабазис. Не,бе, не е мръсна дума - това е, когато при спор се изоставя основната тема и се преминава към друг въпрос, нямащ нищо общо с първия....

Ми, нека ми е честита новата титла, ще почерпя, казвайте кой какво ще пие partyyy
Върнете се в началото Go down
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 9:20 am

Аз съм на шоколадов шейк
lazy
pipps
форумът е негов дом
pipps

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeВто Сеп 30, 2008 5:01 pm

Готово, имаш го!!! ok
pipps
форумът е негов дом
pipps

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 9:10 pm

Стига,бе! Додето мигна и вече съм ВАШ ЧОВЕК !!! Аз мислех,че вие сте мои хора, ама и така става! Мдааа, голЕмо черпене се очертава!!! ЯЯ, още един шейк ??? lol! smoker
Гост
Гост

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeПет Окт 03, 2008 9:07 pm

връзкар.....

arch
soma40
зарибен

Брой мнения : 32
Registration date : 28.08.2008

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeСъб Окт 04, 2008 10:06 pm

А бе все се уреждате а ние новаците да го д......... nono
pipps
форумът е негов дом
pipps

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeСъб Ное 15, 2008 8:55 pm

Започвам вече да се дуя Very Happy и то много!!! Щраквам си аз на клавиатурата съобщенията до форума и хоп...гледам и не вярвам - форумът вече бил мой дом!!! affraid И ся кво ще правя с тези данъци, като имам още 3 имота Basketball Аре, идвайте да ви почерпя, додето не съм похарчил мъните!!! Яя, ай стига с този шейк, поръчай нещо по-сериозно... beer
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitimeСъб Ное 15, 2008 9:15 pm

cheers
Sponsored content

ХА,ЧЕСТИТО !!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ХА,ЧЕСТИТО !!!   ХА,ЧЕСТИТО !!! Icon_minitime

ХА,ЧЕСТИТО !!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка