| Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
mik59 форумен маниак
Брой мнения : 51 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Вто Сеп 30, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Яя moderator
Брой мнения : 105 Age : 31 Registration date : 01.09.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Вто Сеп 30, 2008 3:15 pm | |
| Ами подписах се. И пуснах линка на още 5-6 места. То това вече стана съвсем мазало! | |
|
| |
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Вто Сеп 30, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
soma40 зарибен
Брой мнения : 32 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Вто Сеп 30, 2008 9:11 pm | |
| Стигнахме до там че държавата ни стана ''БЪЛГАРИЯ- цигания''и оправия няма. | |
|
| |
pipps форумът е негов дом
Брой мнения : 219 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Вто Сеп 30, 2008 10:54 pm | |
| Тъй като т.н. държава напоследък доста толерира циганите/ромите/ във всяка една област, какво може да се очаква от тях, освен да се мислят за недосегаеми от закона и винаги привилегировани в обществото. Ако аз бях там, нямаше да ги бия, УБИВАХ ги!!!/въпреки,че отнемането на човешки живот противоречи на принципите ми.../ Знамето на всеки един народ е светиня!!! За него предците ни са отивали на смърт...
Българийо, за тебе те умряха. Една бе ти достойна зарад тях. И те за теб достойни,майко, бяха и твойто име само кат` мълвяха- умираха без страх...
"Опълченците на Шипка" Иван ВазовОбаче, хайде с ръка на сърцето, всеки един от нас да каже, дали пък ние т.н."чиста раса" българи/ асоциация в стил Адолф Шикългрубер/, сме винаги най-добрите, най-честните и най-невинните...Защо ли великият Антон Страшимиров беше казал - "Не сме народ, не сме народ, а мърша". А в Светата Библия пък намираме нещо още по-силно - "...Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък по нея..." Не членувам в секта, в случай че някой ме заподозре...Просто се стремя да гледам на нещата обективно и да ги преосмислям през християнския си мироглед...Това е, нищо лично. Аре, чао, банда, готов съм да дискутираме по темата - не случайно е казано, че в спора се ражда истината BYE | |
|
| |
boy4o moderator
Брой мнения : 139 Age : 65 Местожителство : Sofia, BG Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Сря Окт 01, 2008 11:26 am | |
| - Цитат :
Българийо, за тебе те умряха...
Е, не е трябвало да го правят. Напразна, уви, саможертва. Защото България вече не съществува. Това което съществува е Софийски санджак на Брюкселската Висока Порта. Тогава на кой му пука за някакъв си байрак? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Сря Окт 01, 2008 7:50 pm | |
| Вси4ко това, което се е слу4ило ме кара да мисля, 4е е навярно някакъв жалък опит да се покаже, 4е в България няма расизъм и дискриминация.Не мога да си го обясня по друг на4ин. Не отдавна имаше и подобен слу4ей и с един грани4ар.За мен е недопустимо, независимо кой е, къде е да се потъпкват синволите на една държава.Това е нашата Светиня, логото на Левски и на4инът по който е потъпкано е присъда срещу държавността. Поредното доказателство, 4е държавата ни е в колапс неспособна да взема адекватни решения и подмолна във вси4ко, неспособна да се грижи за народа си и забравила историята си.Мъка ми 4е станахме обект и на подигравки с прозвище, като „Абсурдистан”, не зная къде остана гордоста ни и силният ни дух! http://absurdi.com/view/185.html |
|
| |
pipps форумът е негов дом
Брой мнения : 219 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Сря Окт 01, 2008 9:26 pm | |
| Каква гордост!? Какъв силен дух!? Те, българите, вече дух нямат, камо ли силен... За ценностна система няма да говоря - излишно е да ви занимавам с фантасмагории! | |
|
| |
boy4o moderator
Брой мнения : 139 Age : 65 Местожителство : Sofia, BG Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Пет Окт 03, 2008 12:12 pm | |
| Веселата част в цялата история: Полицаят е бил оправдан по обвинението за телесна повреда. Пострадалите са само двама. Единият паднал от пилона със знамето, при това паднал върху втория, който стоял отдолу. Така, че присъдата е само за причинения стрес. | |
|
| |
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. Пет Окт 03, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. | |
| |
|
| |
| Подкрепете полицая, защитил Българското знаме .. и уволнен за това.. | |
|