Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Малко анекдоти

Go down 
+6
zoro
vlg
oldcastle
megy
boy4o
слънчо
10 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40
Registration date : 28.08.2008

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeНед Авг 31, 2008 1:37 pm

Извънгабаритни мисли
• Тия дето се тъпчат с черен хайвер, после ни пращат за зелен.
• Държавата е като кравата - за да доиш, трябва да храниш, иначе рита котлето.
• Сиромах човек е жив дявол, докато не тръгне по клинична пътека - после омеква.
• Вярно е, че надеждата умира последна, но все пак - тя си остава една умряла надежда.
• Ако не виждаш нищо хубаво в управлението на държавата, смени диоптрите.

Първи урок по англииски. Учителката:
- Кой от вас, деца, знае английската азбука?
Син на програмист:
- Аз!
- Добре, казвай сега подред.
- Q, W, E, R, T, Y...

Двама студенти решили да си вземат домашно животно.
- Да вземем едно куче?
- Ти луд ли си бе, много лаят, ще се изпокараме с комшиите.
- Тогава хамстер?
- Не става, мразя мишките.
- Ами тогава прасе?
- Ама ти луд ли си... Мизерия, смрад...
- Е, нищо му няма, за една седмица ще свикне.

Митничар влиза на проверка в автобус и пита:
-Цигари, алкохол, наркотици, оръжие?
Пътник от последните седалки сънено се обажда:
-За мен две бири ако обичате!

- Скъпи, с удоволствие бих се съгласила, че си прав, но помисли си само, дали е възможно и двамата да сме прави?
Върнете се в началото Go down
http://forum.shiko.eu/
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG
Registration date : 29.08.2008

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПон Сеп 01, 2008 10:19 am

В същия ключ:

Насред мегдана двама селяни нещо се препират. Минава Хитър Петър и проявява интерес:
- Какво се карате, бре?
- Ами, Петре, аз викам, че тоя самар е отгоре на магарето.
- Прав си - рекъл Хитър Петър.
- Да, ама аз казвам, че магарето е отдолу под самара - обадил се вторият селянин.
- И ти си прав - отсякъл Петър.
То пък да се случи точно тогава да мине през мегдана кадията и да чуе всичко.
- Сус бре, чокунлар! - обадил се той. - Не може хем единият да е прав, хем и другият да е прав.
- Абе, кадъ, и ти си прав - обобщил Хитър Петър.
Гост
Гост

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeСря Сеп 03, 2008 4:50 pm

Действието на тази история се развива в село Дядово, Старозагорско. В тамошното училище директор бил Кирил Просвещенски, наричан с обич от учениците си бачо Киро. Директорът Просвещенски бил съвестен и трудолюбив човек. Работел от сутрин до вечер и неслучайно съдбата го възнаградила - той получил стипендия за тримесечна специализация във Висшия педагогически институт в Благоевград.
Просвещенски стегнал куфарите си, погледнал с любов жена си - учителката по физическо Харалампия Хубавенска-Просвещенска и нежно й казал:
- Хари, знам, че ще ти липсвам. Няма да ме има цели три месеца. За да не се натрупа в теб неизразходвано сексуално напрежение, аз направих един сексробот. Ето го! Това е сексробота Ванко! Той ще ме замества, докато ме няма. Когато усетиш, че някакви желания напират в теб, само кажи "Ванко!" и той ще те почне!
След тези думи жената се просълзила от благодарност, прегърнала ламаринения човек Ванко, който приличал на хибрид между Трипио от "Междузвездни войни" и рапъра Ванко 1.
Директорът Просвещенски се качил на автобуса и заминал за Благоевград. Харалампия изгаряла от нетърпение да изпробва новата си придобивка и още щом мъжът й затворил вратата, тя извикала "Ванко!" и в този миг сластното й тяло потънало в железните прегръдки на робота.
Сексът с робота бил див, страстен и изтощителен, но след около два часа на Хубавенска-Просвещенска й писнало и тя с ужас установила, че не знае как да спре Ванко.
- Ванко спри! - извикала тя, но Ванко не спирал. - Спри бе, тенеке нещастно! - изкрещяла тя още по-уплашено, но Ванко работел безотказно, като бутало на москвич.
Жената изпаднала в паника и добре, че в този момент на вратата позвънила съседката Деликирова.
- Деликирова, спасявай ме! - извикала отчаяно учителката в прегръдките на металния жиголо.
- Ау, Хубавенска! Какви са тия работи бе, какво е това? - светнали очите на съседката.
- Ами, това е Ванко!
- Ванко ли? - попитала Деликирова, а роботът щом чул името си, веднага оставил учителката и награбил комшийката.
По същото време директорът-специализант Просвещенски тъкмо бил пристигнал в Благоевград и тъкмо слизал от автобуса, когато се плеснал по челото и си казал:
- Да се таковам у главата педагогическа! Забравих да кажа на жената как се изключва роботът!
В този миг в главата му се появила страшна картина и той се хвърлил върху първото изпречило му се такси, отворил вратата и изкрещял:
- Бързо! Карай към Дядово!
Шофьорът го изгледал уплашено и казал:
- Аа-а-а, аз в Дядово не отивам! Там е Ванко!
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeСря Сеп 03, 2008 5:22 pm

cool lazy smile
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeЧет Сеп 04, 2008 5:58 am

opps pom-pom
vlg
новак... все още

Брой мнения : 18

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 12, 2008 11:03 pm

Някои факти от живота на Б.Б.
Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Жалко е, че не плаче. Никога.
Джеймс Камерън искал в "Терминатор" да участва Бойко Борисов, но продуцентите отказали, защото филмът щял да стане документален. Тогава се обадили на Шварценегер.
Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие, докато всичко си кажат.
Някои хора носят пижами със Супермен. Супермен носи пижама с Бойко Борисов.
Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.
Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.
Ако търсите Бойко Борисов в Google, няма да го намерите, защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той тебе.
Бойко Борисов не носи часовник, защото сам решава колко е часът.
Когато реже лук, Бойко Борисов не плаче. Лукът плаче.
Вместо конец за чистене на зъби Бойко Борисов използва бодлива тел.
Когато дарява кръв, Бойко Борисов отказва иглата. Иска нож и кофа.
При раждането на Бойко Борисов единственият разплакан бил докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.
Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност той е изобретил всички цветове освен розовото. Иван Костов е изобретил розовото.
Пулсът на Бойко Борисов се измерва по скалата на Рихтер.
Бойко Борисов знае последната цифра на числото Пи.
И е броил до безкрайност. Два пъти.
vlg
новак... все още

Брой мнения : 18

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 12, 2008 11:04 pm

Very Happy Smile pom-pom
zoro
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 08.09.2008

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeСъб Сеп 13, 2008 4:59 am

vlg написа:
Някои факти от живота на Б.Б.______________________

При такива “факти“ как да не го изберем да ни управлява.А Сергейчо ще го оставим за да има кой да лъска чепика на Б.Б. Smile

Very Happy Smile pom-pom
megy
moderator
megy

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeСъб Сеп 13, 2008 6:45 am

cool funny kids
megy
moderator
megy

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeВто Сеп 16, 2008 9:22 pm

Кака Пена, многомашинничка и ударничка, я поканват да влезе в БКП. Дали й да чете устави, история на БКП и всичко, което е нужно да се подготви идейно. На събранието на първичната партийна организация я питат: - Како Пено, ти си наш човек, комунист. Ще те приемеме в Партията. Имаш ли някакви въпроси докато се подготвяше? Кака Пена отговаря: - Другарю председател, всичко ми е ясно, защо е червено знамето, какви са ми правата и задълженията, но едно не ми стана ясно: аз като партиен член, имам ли право да се чукам с безпартийни, щото лошо - безпартиен да чука партиен член! Помислили другарите и решили: - Имаш право, како Пено, но трябва сама да си го вкарваш, та да се чувства ръководната роля на Партията! ah you pom-pom
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeВто Сеп 16, 2008 9:47 pm

cheers lol! beer yeees pom-pom
megy
moderator
megy

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 7:56 am

Едно момче питало баща си:
-Тате, какво е политика?
Бащата отговорил:
-Виж ся примерно ти си народа, майка ти е правителството, аз съм министерството, слугинята е работната ръка, а малкото ти братче е бъдещето.
Вечерта момчето видяло братчето си цялото в лайна, после отишло при майка си и видяло, че тя спи дълбоко. Почукало на вратата на слугинята обаче никой не отворил, а след това отишло в стаята на баща си и го видял да се чука със слугинята.
На следващия ден момчето отишло при баща си и казало:
-Тате, аз разбрах какво е политика. Докато правителството спи дълбоко министерството се ебава с работната ръка, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е цялото в лайна.
lazy smile
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:46 pm

Две блондинки се срещат на гарата.
-Какво правиш тук? ? попитала едната.
-Чакам влака.
-Кой влак?
-Ми този в 17.15.
-Ама ти не прочете ли, че той пътува само в празнични дни?
-Ми да. Аз днес имам рожден ден...
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:47 pm

- Как можахте да оставите да ме оперира студент?
- Студентите трябва да се упражняват, а Вашият случай си беше безнадежден.
- Но докторе...
- Аз не съм доктор, аз съм апостол Петър.
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:47 pm

По брега върви мъж с фотоапарат. При него дотичва жена:
- Бързо, бързо! Мъжът ми се дави!
- Съжалявам, но ми свърши лентата...
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:48 pm

По време на погребение изведнъж се чува тропане и викове:
- Мими, Мими, отвори, аз още съм жив!!!
- Митьо, млъкни, докторите знаят по-добре.
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:50 pm

Песимистът вижда само един безкраен тунел.
Оптимистът вижда светлина в тунела.
Реалистът вижда тунела, светлината и идващия влак.
А машинистът вижда трима идиоти, седящи на релсите...
oldcastle
Admin
oldcastle

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 3:51 pm

ТИР се движи с голяма скорост. Изведнъж покрай него преминава като стрела велосипедист. Озадачен шофьорът на тира настъпва газта и изпреварва велосипедиста.
След минута велосипедиста отново го изпреварва. Безкрайно учуден шофьорът включва всички възможни мощности и отново изпреварва велосипедиста.
След секунда велосипедиста отново го изпреварва.
Помисляйки, че има някаква повреда шофьорът на тира спира и слиза.
В един момент велосипедиста се връща на заден ход.
Тираджията го пита:
- К"во става бе, мой човек? Аз ли не съм наред или ти караш по-бързо?
Задъхан велосипедиста му казва:
- А..з, а...з щ...е ти еба майката ако още един път ми закачиш тирантите...
uragana
форумен маниак

Брой мнения : 62

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 9:00 pm

Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала:
- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!
Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:
- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?
- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави свирка... silence
uragana
форумен маниак

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 9:02 pm

Каква е приликата между жената и урагана?
- И двете идват с духане, а после отнасят къщата.....хахахаха,Урагана е това! dance
uragana
форумен маниак

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeПет Сеп 19, 2008 9:05 pm

Един мотоциклетист кара бясно и както си карал ударил врабец. Съвеста го загризала, върнал се. Врабецът бил в безсъзнание, но жив. Сложил го в джоба, занесъл го в къщи, сложил го в клетка, налял му вода, натрошил трошички и си излязъл. След известно време врабецът идва в съзнание, огледал се и се разплакал:
- Ааа, решетки.. хляб..., вода... убил съм мотоциклетиста.
megy
moderator
megy

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeНед Сеп 21, 2008 1:33 am

Балканите идат!
Сценарий за развитието на Европейския съюз

2007 г. - България е приета в ЕС.
2010 г. - Румъния е приета в ЕС.
2015г. - Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.
2017г. - Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.
2018г. - За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост.
Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.
2019г. - Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация.
2022г. - Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти на временни трудови договори.
2025г. - Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.
2026г. - Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители в ЕС достигат 99.3% от общия брой.
2027г. - Румъния успешно приключва приватизацията. През 2028г. Сърбия поема председателството на ЕС.
2028г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези държави въвеждат строг визов режим за ЕС.
uragana
форумен маниак

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 8:07 pm

Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала:
- Ако отговориш на гатанката ми, ще ти се отдам, а ако не познаеш, ще те изям. Момъкът си помислил:
- По-добре да ме изяде...
А Баба Яга продължила:
- Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и завършва с "а". Що е това?
- Скакалец!
- Ах, ти, палавник такъв! - викнала Баба Яга. - Позна!
uragana
форумен маниак

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 8:13 pm

Една приказка по цигански:

"Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал.
Обачи, имало един добро фея, и той каза:
- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.
- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.
- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща) - Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става.
И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова. Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото. И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос. И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така.
И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:
- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.
- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.
- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка, ма?
- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери. Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.
И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през... нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало.
Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша: "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.
- Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некро... тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:
- Ааа, давай първо да са цалувами!
Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.
И принцесата вика:
- Адеее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф. По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба. "Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика: Давай да са женим! И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал: Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така.
И принца мисли, мисли и вика:
- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай.
И така..." нататък..........

grinning
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitimeЧет Окт 02, 2008 8:32 am

Полицай се явява на изпит. Изпитващият пита:
- Какво е Димитровград?
- Ами щом завършва на град, значи е град.
- А тогава какво е Козлодуй?
shat
Sponsored content

Малко анекдоти Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Малко анекдоти   Малко анекдоти Icon_minitime

Малко анекдоти
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 ::