Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Тежко ни е май...

Go down 
+5
слънчо
uragana
boy4o
Яя
oldcastle
9 posters
АвторСъобщение
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeНед Окт 19, 2008 5:30 am

Ееех, знаех си аз, че без Шани ще ни е трудно... melancholy Както на всички от форума, и на мен ми тежи това, че я няма... Когато тя е тук е по-весело, по-ведро... Сега е тежко, мрачно, всички мълчат... Но надежда има и тя е, че скоро Шани ще се появи и ще ни зарази с доброто си настроение, ще ни огрее с ведростта и позитивизма си! ehe Хайде приятели да стиснем зъби още малко и да я посрещнем усмихнати и весели! rainbow
Върнете се в началото Go down
Яя
moderator
Яя

Брой мнения : 105
Registration date : 01.09.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeПон Окт 20, 2008 4:08 pm

ok pom-pom ok
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 11:10 am

Ех, не е толкова страшно, мисля си.
Времето навън е такова хубаво, слънчево, последните топли дни на есента.
Бирено...
beer
Кой ще се залости пред щайгела?
uragana
форумен маниак

Брой мнения : 62
Registration date : 08.09.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 6:47 pm

beer ЧАКАМЕ,ЧАКАМЕ........ЩЕ ДОЧАКАМЕ,НЕОЧАКВАНОТО........ yeye
слънчо
зарибен
слънчо

Брой мнения : 40
Registration date : 28.08.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeВто Окт 28, 2008 9:28 pm

То се вижда,че Стили нещо се скатава ама като тя не идва да вземем да си направим труда да и идем ние -- на гости.
Както се казва като планината не идва при Мохамед,то ще е по добре Мохамед да отиде при планината. thoughtful
http://forum.shiko.eu/
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 12:03 am

Ма ей ме на бре beer Тук съм вече в БГ-то yeees прибрах се благополучно и да си призная дните ми минават като миг ufff Докато се усетя и ей го на минали 3 седмици grinning Еееее хубаво си е у дома for you Сутрин на кафенце, после бърз обяд и пак скиторене, вечер от приятели не можем да се отървем grinning А и с щерката сме неразделни aham
Ей приятели липсвахте ми много kiss Нямах нет и докато вържем не се свъртах у дома put out Навестявах ви от време на време но от нет залите а там е почти невъзможно да пишеш -буквите са изтрити от разни писачи crasy Разгеле вече съм си на моето компи и сега по-честичко ще се мяркам rainbow Ей, захванала съм да оборудвам новото ни жилище и може понякога да изчезвам ама няма да е за дълго да знаете angel
А и друго, ще ви моля за съвети относно обзавеждане и други щуротий, сигурна съм, че ще ми помагате със съвети beer

Хайде сега вие разправяйте как е при вас ah you
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 3:50 am

Еми добре дошла тогава!!!

Тежко ни е май... Flower_big3

Айде вече ни навестявай честичко, че без теб сме зян. Не ти давам да мърдаш вече от тук! Не приемам оправдания! glasses arch
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 6:46 am

Здравей ,Шанка!!!! И честито за новият ти дом!!!!Тежко ни е май... Bigemo10 party boy
styllisima
Admin
styllisima

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 9:09 am

Май сте позаспали тук thoughtful Какво става oouuu Я да се стегате и да почвате да пишете grinning Сигурна съм, че има какво да ни разкажете glasses Пък и аз имам и така, ще си спретнем седянката aham
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 11:27 am

hi
for you
Гост
Гост

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeЧет Окт 30, 2008 1:50 pm

Здравей Шанка! for you
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeНед Ное 02, 2008 1:06 pm

Шантал.......нещо, като нищо на света shat
bella
moderator
bella

Брой мнения : 58
Местожителство : BG-DE
Registration date : 07.09.2008

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeПон Дек 01, 2008 12:27 am

здравей стили,радвам се ,че сте се прибрали благополучно!!...ти разказвай не ти ли е мъчно за америка arch
styllisima
Admin
styllisima

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitimeПон Дек 01, 2008 5:55 pm

Оооо не, не ми е мъчно, тук са ми приятелите, тук са ми роднините и се чувствам в свои води cheers Всеки ден ми е различен, няма го еднообразието на американския ми ден. Нали има една приказка - най-добре се чувстваш у дома си, независимо кое си решил да наречеш свой дом aham
Sponsored content

Тежко ни е май... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тежко ни е май...   Тежко ни е май... Icon_minitime

Тежко ни е май...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
на раздумка
 ::