Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

България - това ли е нашия дом?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
zoro
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 08.09.2008

България - това ли е нашия дом? Empty
ПисанеЗаглавие: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitimeСря Окт 22, 2008 6:22 pm

България - това ли е нашия дом?Или родина.
Изглежда за повечето българи думата България е само куха фраза а знамето просто парцал.

България - това ли е нашия дом? Bg_zname.1675

http://news.ibox.bg/news/id_1599302195
Върнете се в началото Go down
zoro
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 08.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitimeПет Окт 24, 2008 6:25 pm

А тук един коментар който ме хвърля направо в тъч.Явно има хора като него за които знамето българско не заслужава уважение.Ето го и коментара на boy4o:

boy4o написа:
Само не разбрах какво те смущава в тази история. Като изключим, разбира се, журналистическата интерпретация.
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitimeПон Окт 27, 2008 5:03 pm

Случката не е приятна разбира се, аз също се ядосвам на това, но мисля, че всеки има право на мнение и ние нямаме право да го съдим заради възгледите му. Аз предлагам да забравим това и да си говорим за по-приятни неща. cheers Все пак за това сме тук - да прекараме свободното си време приятно сред добра компания. Всички тук сме се събрали все хубави хора и аз много се радвам, че е така. beer Zoro, въпреки, че ти влизаш по-рядко също си имсш свой форумски чар и излъчване. Аз лично уважавам хората, които се гневят на такива неща, защото виждам, че все още са останали хора, които се сещат за тези неща и ги забелязват. bravo Но тук нека да оставим тези натоварващи теми настрана и да се забавляваме, защото колкото и да пишем тук нищо не можем да променим. melancholy
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitimeСря Окт 29, 2008 11:43 am

Ех-ех, бях решил да не се обаждам тук и то точно по причините, които изтъква Слави.
В краят на краищата, наистина идваме тук да разпуснем, а не да се натоварваме.
Very Happy
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitimeНед Ное 02, 2008 12:56 pm

Гласувам с две ръце "ЗА" !!!!!!!
Наистина да оставим проблемите от ежедневието пред вратата на форума и да разпуснем с пълна пара. За тези,които ме свързват с Кевин,Зоро и други подобни,отговарям - нямам нищо общо с тях и не ги познавам. Извън разбиранията ми е да се представям с различни никове, както е хоби на някои не дотам почтени люде...Така че, давайте чашите и да наливам....

party boy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: България - това ли е нашия дом?   България - това ли е нашия дом? Icon_minitime

България - това ли е нашия дом?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
у дома
 :: 
  • Моят дом
  • -