| Колко струват българите? | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
zoro новак... все още
Брой мнения : 14 Registration date : 08.09.2008
| Заглавие: Колко струват българите? Нед Ное 02, 2008 8:53 pm | |
| xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Последната промяна е направена от zoro на Вто Дек 16, 2008 5:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
pipps форумът е негов дом
Брой мнения : 219 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Вто Ное 04, 2008 10:43 pm | |
| Както забелязах, ти май се разграничаваш от българите, но пък пишеш на нашия език!?!?!?!?!? Я, вземи химикалката и почвай отдясно наляво, по-ще ти приляга. Иначе съм съгласен с теб, но не се срамя да се нарека българин!!!!!!!!! , за разлика от твоя милост, която четейки религиозни умозаключения на едикой си, забравя,че не българите са предали Христос за 30 сребърника. Няма да говоря повече да не излезе като заяждане.Но със задоволство пак ще подчертая,че не съм Зоро, слава на Бога!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Сря Ное 05, 2008 7:51 pm | |
| Виждам, 4е при4исляваш себе си към духовно ориентираните хора, а си позволяваш да обиждаш и съдиш себеподобни!!!!!??? |
|
| |
zoro новак... все още
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Чет Ное 06, 2008 5:27 pm | |
|
Последната промяна е направена от zoro на Вто Дек 16, 2008 5:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Чет Ное 06, 2008 5:40 pm | |
| Какво предлагаш? Революция ли? | |
|
| |
zoro новак... все още
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Чет Ное 06, 2008 6:13 pm | |
|
|
| |
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Чет Ное 06, 2008 10:46 pm | |
| Благодаря за пояснението, Зоро! ) Би ли споделил с нас, освен 4е както разбрахме си на диета ))(4ревоугодството ти е 4уждо)и се интересуваш от водещи религии, по какъв друг на4ин упражняваш будната си съвест? |
|
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Пет Ное 07, 2008 2:35 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Пет Ное 07, 2008 9:38 am | |
| - tonizz написа:
- Благодаря за пояснението, Зоро!) Би ли споделил с нас, освен 4е както разбрахме си на диета))(4ревоугодството ти е 4уждо)и се интересуваш от водещи религии, по какъв друг на4ин упражняваш будната си съвест?
Хахаха, Тони, лошото на диетите е, че водят до нови диети! И да те допълня, ако позволиш, за да имаш будна съвест, трябва първо да си я събудил, иначе мисията става невъзможна...Ама хич...И за да не остана криво разбран ,ще кажа още нещо - всички хора сме еднакви, независимо цвят на кожата,вероизповедание,произход, социален статус, но не всички мислим и чувстваме еднакво...Ето това е,което ни прави различни! Но пък, ако всички си приличахме, не би ли бил светът едно твърде скучно място за обитаване!? За Зоро, Тони и всички, които ме четат сега - НАЗДРАВЕ, ПРИЯТЕЛИ !!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Нед Ное 09, 2008 2:19 pm | |
| - Цитат :
- Виждам, 4е при4исляваш себе си към духовно ориентираните хора, а си позволяваш да обиждаш и съдиш себеподобни!!!!!???
Тонка, това quote за какво е според теб!? Нали нямаш предвид мен? Иначе, да, не ми липсва духовна ориентация, ама никак...За съжаление само май това не ми липсва вече Освен това, опитвам се да не съдя никога ближния си, още по-малко себеподобни...Да ти кажа ли какво пише в Библията - НЕ СЪДЕТЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ !...опитвам се да се придържам малко или много. Ако се отнеса, можеш да ме ритнеш под масата ,ама да не е много силно, щото и аз ритам, тъй да знаЙш... | |
|
| |
donyso наш човек
Брой мнения : 140 Registration date : 28.08.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Пон Ное 10, 2008 12:07 am | |
| "Колко струват българите?" - Безценни сме. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Пон Ное 10, 2008 9:06 pm | |
| По темата, ще добавя, Смирението....Мисля 4е, българинът има наследени,много търпимост и смирение. Не е ли това, което ни е съхранило до сега и не е ли това, което ни отли4ава от вси4ки останали!? “Всеки, който превъзнася себе си, ще бъде унизен; а който се смирява, ще бъде въздигнат” На върха на смирението се стига чрез слизане до глъбините на униженията. “Който иска между вас да бъде пръв, нека ви бъде раб” (Мат. 20:27).Та всеки е такъв, какъвто е и ако живеем само с несъгласие и възмущение, то ние сме също така бедни души! ) |
|
| |
mik59 форумен маниак
Брой мнения : 51 Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Вто Ное 11, 2008 2:55 pm | |
| Смирение= Овчедушие.. .. не съм овца .. овен съм.. | |
|
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Вто Ное 11, 2008 2:59 pm | |
| И аз съм против смирението | |
|
| |
oldcastle Admin
Брой мнения : 433 Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Сря Ное 12, 2008 4:33 am | |
| Мисля, че от една страна Тони има право. Има една поговорка: "Приведената глава сабя не я сече". Но и в мненията на другите има резон... Може би като се разрастне дискусията ще се роди истината, която впрочем има много лица... | |
|
| |
boy4o moderator
Брой мнения : 139 Age : 65 Местожителство : Sofia, BG Registration date : 29.08.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Сря Ное 12, 2008 11:49 am | |
| Не мисля, че е удачно да го наречем точно смирение.
По-скоро става дума за един особен вид ориенталски непукизъм. Едно пренебрежение към преходните обстоятелства и даване приоритет на трайните, устойчивите ценности. Едно разбиране на житейския "успех" не като социална доминация, а като разумен и спокоен баланс в живота.
Нещо като такова, струва ми се. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Сря Ное 12, 2008 10:32 pm | |
| Ще поясня само, 4е смирението за мен не озна4ава да бъдем примирени духом, да не отстояваме правата си, да не осъществяваме ме4тите си и за постигане на материални благополу4ия.Смирение е след, като постигнем вси4ко това,да не се възгордяваме, да останем равнодушни към постигнатото, добри, да продължаваме да усъвършенстваме знанията си и духовните си ценности.Не крия, 4е понякога подхождам емоционално и се ядосвам на това, което се пише, колко сме зле и колко лошо живеем, но ние не избираме къде да се раждаме и вместо да роптаем, трябва да приемем нещата, такива каквито са и да насо4им енергията си за нещо полезно.Мисля си 4е на фона на цялата глобализация и ал4ност, която е завладяла света и това, 4е страната ни е така бедна и изостанала от другите, може би е като плюс за нас, не зная...И в крайна сметка да приемем , 4е това, което ни се слу4ва е това което Господ е избрал и ни изпраща най доброто....
Извинявам се също, ако някой се е по4увствал обиден от мен, най ве4е на Зоро! |
|
| |
megy moderator
Брой мнения : 260 Местожителство : Greece Registration date : 28.08.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Нед Ное 16, 2008 9:59 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
styllisima Admin
Брой мнения : 177 Age : 49 Местожителство : Вече в БГ Registration date : 31.08.2008
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Съб Дек 20, 2008 10:29 am | |
| Така ли, и какво е почистено | |
|
| |
| |
| |
styllisima Admin
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Чет Дек 25, 2008 3:41 pm | |
| Много си се загрижил за Зоро Човек ще рече, че сте си много дружки Темата замина по негови причини, той сам си изтри това което намърля | |
|
| |
| Заглавие: Re: Колко струват българите? Вто Дек 30, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Колко струват българите? | |
| |
|