Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеradioВход

Колко струват българите?

Go down 
+4
mik59
donyso
pipps
zoro
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
zoro
новак... все още

Брой мнения : 14
Registration date : 08.09.2008

Колко струват българите? Empty
ПисанеЗаглавие: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeНед Ное 02, 2008 8:53 pm

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Последната промяна е направена от zoro на Вто Дек 16, 2008 5:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
pipps
форумът е негов дом
pipps

Брой мнения : 219
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeВто Ное 04, 2008 10:43 pm

Както забелязах, ти май се разграничаваш от българите, но пък пишеш на нашия език!?!?!?!?!? Я, вземи химикалката и почвай отдясно наляво, по-ще ти приляга. Иначе съм съгласен с теб, но не се срамя да се нарека българин!!!!!!!!! , за разлика от твоя милост, която четейки религиозни умозаключения на едикой си, забравя,че не българите са предали Христос за 30 сребърника. Няма да говоря повече да не излезе като заяждане.Но със задоволство пак ще подчертая,че не съм Зоро, слава на Бога!!!!!!!!!!!!!!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСря Ное 05, 2008 7:51 pm

Виждам, 4е при4исляваш себе си към духовно ориентираните хора, а си позволяваш да обиждаш и съдиш себеподобни!!!!!???
zoro
новак... все още

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 06, 2008 5:27 pm

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Последната промяна е направена от zoro на Вто Дек 16, 2008 5:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 06, 2008 5:40 pm

Какво предлагаш? Революция ли?
zoro
новак... все още

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 06, 2008 6:13 pm

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 06, 2008 10:17 pm

Саламалейкум! Аха, значи предположението ми за теб излезе вярно! Нищо лошо, просто ми се изясниха някои работи. За сведение само, бъди така добър да се запознаеш с българската история и духа на българина през вековете, пък тогава давай мнение за манталитета ни! shat
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 06, 2008 10:46 pm

Благодаря за пояснението, Зоро!Smile) Би ли споделил с нас, освен 4е както разбрахме си на диетаSmile))(4ревоугодството ти е 4уждо)и се интересуваш от водещи религии, по какъв друг на4ин упражняваш будната си съвест?
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeПет Ное 07, 2008 2:35 am

pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeПет Ное 07, 2008 9:38 am

tonizz написа:
Благодаря за пояснението, Зоро!Smile) Би ли споделил с нас, освен 4е както разбрахме си на диетаSmile))(4ревоугодството ти е 4уждо)и се интересуваш от водещи религии, по какъв друг на4ин упражняваш будната си съвест?

Хахаха, Тони, лошото на диетите е, че водят до нови диети! И да те допълня, ако позволиш, за да имаш будна съвест, трябва първо да си я събудил, иначе мисията става невъзможна...Ама хич...И за да не остана криво разбран ,ще кажа още нещо - всички хора сме еднакви, независимо цвят на кожата,вероизповедание,произход, социален статус, но не всички мислим и чувстваме еднакво...Ето това е,което ни прави различни! Но пък, ако всички си приличахме, не би ли бил светът едно твърде скучно място за обитаване!? За Зоро, Тони и всички, които ме четат сега - НАЗДРАВЕ, ПРИЯТЕЛИ !!!
cheers for you
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeНед Ное 09, 2008 2:19 pm

Цитат :
Виждам, 4е при4исляваш себе си към духовно ориентираните хора, а си позволяваш да обиждаш и съдиш себеподобни!!!!!???

Тонка, това quote за какво е според теб!? Нали нямаш предвид мен? Иначе, да, не ми липсва духовна ориентация, ама никак...За съжаление само май това не ми липсва вече study Освен това, опитвам се да не съдя никога ближния си, още по-малко себеподобни...Да ти кажа ли какво пише в Библията - НЕ СЪДЕТЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ !...опитвам се да се придържам малко или много. Ако се отнеса, можеш да ме ритнеш под масата grinning ,ама да не е много силно, щото и аз ритам, тъй да знаЙш... arch
donyso
наш човек
donyso

Брой мнения : 140
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeПон Ное 10, 2008 12:07 am

"Колко струват българите?" - Безценни сме. smoker
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeПон Ное 10, 2008 9:06 pm

По темата, ще добавя, Смирението....Мисля 4е, българинът има наследени,много търпимост и смирение. Не е ли това, което ни е съхранило до сега и не е ли това, което ни отли4ава от вси4ки останали!?
“Всеки, който превъзнася себе си, ще бъде унизен; а който се смирява, ще бъде въздигнат” На върха на смирението се стига чрез слизане до глъбините на униженията. “Който иска между вас да бъде пръв, нека ви бъде раб” (Мат. 20:27).Та всеки е такъв, какъвто е и ако живеем само с несъгласие и възмущение, то ние сме също така бедни души!Smile)
mik59
форумен маниак
mik59

Брой мнения : 51

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeВто Ное 11, 2008 2:55 pm

Смирение= Овчедушие..
.. не съм овца .. овен съм.. yeees
styllisima
Admin
styllisima

Брой мнения : 177
Местожителство : Вече в БГ
Registration date : 31.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeВто Ное 11, 2008 2:59 pm

И аз съм против смирението thinking
oldcastle
Admin
oldcastle

Брой мнения : 433
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 4:33 am

Мисля, че от една страна Тони има право. Има една поговорка: "Приведената глава сабя не я сече". Но и в мненията на другите има резон... Може би като се разрастне дискусията ще се роди истината, която впрочем има много лица...
boy4o
moderator
boy4o

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofia, BG
Registration date : 29.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 11:49 am

Не мисля, че е удачно да го наречем точно смирение.

По-скоро става дума за един особен вид ориенталски непукизъм. Едно пренебрежение към преходните обстоятелства и даване приоритет на трайните, устойчивите ценности. Едно разбиране на житейския "успех" не като социална доминация, а като разумен и спокоен баланс в живота.

Нещо като такова, струва ми се.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСря Ное 12, 2008 10:32 pm

Ще поясня само, 4е смирението за мен не озна4ава да бъдем примирени духом, да не отстояваме правата си, да не осъществяваме ме4тите си и за постигане на материални благополу4ия.Смирение е след, като постигнем вси4ко това,да не се възгордяваме, да останем равнодушни към постигнатото, добри, да продължаваме да усъвършенстваме знанията си и духовните си ценности.Не крия, 4е понякога подхождам емоционално и се ядосвам на това, което се пише, колко сме зле и колко лошо живеем, но ние не избираме къде да се раждаме и вместо да роптаем, трябва да приемем нещата, такива каквито са и да насо4им енергията си за нещо полезно.Мисля си 4е на фона на цялата глобализация и ал4ност, която е завладяла света и това, 4е страната ни е така бедна и изостанала от другите, може би е като плюс за нас, не зная...И в крайна сметка да приемем , 4е това, което ни се слу4ва е това което Господ е избрал и ни изпраща най доброто....

Извинявам се също, ако някой се е по4увствал обиден от мен, най ве4е на Зоро!
megy
moderator
megy

Брой мнения : 260
Местожителство : Greece
Registration date : 28.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Ное 13, 2008 10:20 pm

Гордея се преди всичко че съм човек, а това че съм българка ме прави по-богата.
rainbow cheers
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeНед Ное 16, 2008 9:59 pm

pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 2:04 am

Еййй, к`во е ставало тук - голямо предколедно почистване май Very Happy
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeСъб Дек 20, 2008 10:29 am

Така ли, и какво е почистено aaaam....
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Дек 25, 2008 2:47 am

Ми, к`во, Зоро зорлем яхнал коньо и отпрашил ...
thoughtful
styllisima
Admin
styllisima

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeЧет Дек 25, 2008 3:41 pm

Много си се загрижил за Зоро thoughtful Човек ще рече, че сте си много дружки glasses Темата замина по негови причини, той сам си изтри това което намърля give up
pipps
форумът е негов дом
pipps

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitimeВто Дек 30, 2008 9:54 pm

Не го познавам!!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Колко струват българите?   Колко струват българите? Icon_minitime

Колко струват българите?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: 
клубове по интереси
 :: 
  • Етика и морал
  • -